Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
емотивно

Софију Милошевић је супруг Лука Јовић ДОВЕО ДО СУЗА У ЕМИСИЈИ: Након његових речи остала без текста

Софија Милошевић синоћ је била гост емисије Шок Ток на Првој телевизији када ју је сачекало изненађење.

1619779806_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ прва.рс
Oglas

Наиме, њен супруг, фудбалер Лука Јовић, укључио се у програм.

Лука никада пре није у јавности говорио о супрузи Софији, а ово укључење манекенка ће сигурно дуго памтити.

Прочитајте још: Мама Теодоре Џехверовић проговорила о ПОРОДИЧНОМ УЖАСУ: "Мучили су ме у тој кући, тукли ми ћерку и сина..."

Искрено је говорио о првим утисцима о Софји што ју је довело до суза.

- Привукао ме је њен физички изглед, када сам је видео њена појава ме је заинтригирала. Поред тога свиђа ми се што је свестрана, паметна, комуникативна, сатима смо причали о разним темама, све боље сам је упознавао. Онда сам схватио, није само споља прелепа, него ме је освојила и својом унутрашњом лепотом - рекао је Лука Јовић када се укључио у емисију Шок Ток на Првој телевизији.

Слушајући га Софија није могла да задржи сузе, његова искреност ју је дирнула што се могло видети.

Прочитајте још: Анастасија искрено о ПЛАНОВИМА ЗА БУДУЋНОСТ: "Када сам била као ходајући леш схватила сам да нисам још увек за то"

А на питање о томе какав је њихов живот сада када су постали породица одговорио је:

- Све се промени када дође дете, али се нас двоје трудимо да не запоставимо једно друго и наш однос. То је јако битно, сваки слободан тренутак користимо максимално како бисмо побољшали наш однос.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas