Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Шок на додели Еми награда: Меган Маркл ИСМЕЈАНА и понижена!

Црни комичар се нашалио на рачун Меган Маркл и исмевао принца Харија.

1632222925_KedrikMegan.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Кедрик Забављач је током доделе Еми награда 2021. апсолутно увредио Меган маркл и принца Харија.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Водитељ се устремио на Меган Маркл

Водитељ и домаћин овогодишње 2021 Emmy Awards био је комичак Кедрик (57). Он је познат по црнохуморним шалама и у том смислу не бира кога ће да "ожеже". Ове године је одлучио да направи шалу на рачун војводе и војвоткиње од Сасекса.

Интервју са Опром је био права чајанка!

- Колико год Круна била велика, она бледи у поређењу са стварном монархијом - рекао је Кедрик, мислећи на Меган Маркл и принца Харија.

Шалио се на рачун Опре Винфри

Ова бомба је далеко одјекнула, а он није хтео да остане недоречен па је почео и да објашњава да мисли управо на млади пар који се из Лондона преселио у САД и дао интервју Опри Винфри.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон добила снајку: Млађи брат Џејмс се оженио у тајности (ФОТО)

- Мислим на интервју Опре Винфри са Меган Маркл и прицом Харијем. Е, то је била права чајанка, зар није - питао је окупљене Кедрик Запабљач и побрао аплауз и смех.

Меган клади се на Харија!

Ни то му није било довољно, него је наставио:

- Меган треба да се клади на тог момка, јер се он брже одрекао краљљвског трона него што је Еди Марфи стигао у Америку - рекао је Кедрик мислећи на филм "Принц открива Америку".

Хари је брже стигао у Америку од Едија Марфија када је глумио принца!

Кедрик се нашалио и на рачун малог Арчија који је подучавао краљевску породицу плесу и исмевао притужбе Харија и Меган у њихово време као кључне чланове краљевске породице.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон добила снајку: Млађи брат Џејмс се оженио у тајности (ФОТО)

Џош О Конор и други чланови глумачке екипе "Круна" су снимљени камером како изгледају посрамљено док се Кедрик шалио на рачун принца Харија.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas