Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РУСКИ ИСЦЕЛИТЕЉ

СОК од овог дрвета, које расте широм СРБИЈЕ, помаже људима да буду СРЕЋНИ и ЛЕПИ

Михаил Викторович Гордејев лечи традиционалним брезиним соком висок шећер, јетру, даје га оболелима од дијабетеса и спортистима.

1597227193_Depositphotos_43766303_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Михаил Гордејев је најпознатији фитотерапеут Башкир, из града Уфе, престонице  руске републике Башкоторостана које се некада називала "Велика Хунгрија" јер је била завичај Угара (Мађара).

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ

Сок се сакупља у пролеће
Бреза се у Русији користи од памтивека, а лековити сок сакупља се у пролеће, када бела лепотица почне да лучи лековите сокове.

Он организује камп на падинама јужног Урала где са добровољцима сакупља моћни лековит сока од брезе.  Чини се да ниједан народ не поштује толико брезу као Руси. Она им служи као лек и као јело и као огрев, материјал за покућство.

Башкири поштују брезу
Бреза је живот Фото: Пексел

Башкирски народ коме припада Гордејев, брезу сакупља традиционално, као и други житељи Русије којој овај туркменски народ припада од 16. века када су се Башкири одазвали позиву Ивана Грозног да се присаједине Русији.

Прочитајте још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)

Он се заинтересовао за фитотерапију када је упознао Риму Ахметовог који му је отворио свет биљака. Данас је најпознатији башкирски фитотерапеут и председник  еснафске организације која окупља бројне траваре и биљобере, подучава младе да их беру и за пристојне суме новца од њих откупљује.

Спавају у шаторима и сакупљају сок од брезе.

Од маја у његовом кампу спава у шаторима и једе у пољској кухињи двадесетак биљобера. Сок од брезе се добија само једном у години, на пролеће и само тада се може пити свеж.

Сок се сакупља цевчицом
Сок од брезе, који је невероватно лековит, сакупља се тако што се кора брезе пробуши, стави се цевчица и кап по кап драгоценог сока капље у посуду.

- Велико стабло брезе - каже Гордејев - може дати око три литра одличног сока. Младе брезе не треба дирати.

Чисти организам, даје снагу, помаже у мршављењу.

 Невероватно је здрав сок од брезе.  Свежи сок детоксикује организам. Убрзава метаболизам и избацује све непотребне  ствари. Посебно је погодан за чишћење бубрега и јетре јер неутралише отпад и филтрира га кроз уринарни тракт.

Прочитајте још: Откривамо вам ТАЈНУ Путиновог ЧАЈА: Увек га носи са собом у БЕЛОМ ТЕРМОСУ, а ево ШТА ЛЕЧИ

Ефикасан је и за мршављење.  Сок од брезе воле и спортисти. С разлогом. Делује као инфузија која "даје крила". Брезина вода се користи за умивање и чишћење лица које после ње буде чисто, без неправилности, глатко и нежно.

Чисти организам, улепшава кожу, лечи... Фото: Депозитфото

Брезин сок је слаткаст, без шећера. Иузузетно погодан за дијабетичаре. Гордејев каже да  дијабетичари могу да се излече ако редовно  чисте организам соком од брезе.

Жваћите масне ствари
Људи са панкреатитисом треба да жваћу масне ствари које доктори категорички забрањују. Гордејев ће рећи да се оглуше о тај савет.- Парадоксално је да ако жваћете масну сланину и испљунете је  започиње излучивање жучи без икакве употребе лекова.

Прочитајте још: КОРЕН ИЗ ПАКЛА лечи ране, ТУМОР КОЖЕ и главобољу, а примена је ЈЕДНОСТАВНА

Михаил Викторович Гордејев не верује у болести. Он сматра да је господ Бог свакоме од нас дао неку карактерну особину од које настаје болест.

Гордијев не верује у болести, већ у траве.

 - Дао нам је особине, а не саму болест - каже он.-  Али, и за сваки карактер постоји трава. Једна је трава од сумње, друга је од стрепње, трећа за самопоуздање, четврта за храброст" И тако, колико особина - толико трава. Човек је рођен за радост. И биљке нам помажу не толико да будемо здрави већ да будемо срећни и радосни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas