Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛАЖНИ ПРОРОЦИ

ШОК ОТКРИЋЕ: Савезници су ИСКРЦАВАЊЕ планирали у договору са АСТРОЛОГОМ!

Хитлер се током рата консултовао са астролозима, које је касније, због непријатне истине, похапсио и осудио на смрт.

1596181280_Depositphotos_148425425_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Током историје, астролози су били омиљени дружбеници људи из високих друштвених кругова. Знамо да су краљевски дворови имали свог астролога, а у списима постоје и многобројне забелешке о томе како је астрологија коришћена и током Другог светског рата. Ти текстови спадају у астролошке занимљивости, нарочито када је реч о Хитлеру.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Хитлер Фото: Youtube/ screenshot British Pate

Почетком новембра 1939. године, швајцарски астролог Ернест Крафт, иначе симпатизер нациста, послао је писмо којим је обавестио Берлин да је Хитлер у смртној опасности. Његову опомену нису узели за озбиљно, па када се на предвиђени дан, неколико минута након што је Хитлер напустио цркву, догодила експлозија у којој су биле десетине погинулих, Хитлер се веома заинтересовао за поменутог астролога.

Астролог је подржавао Хитлера, али је и лагао.

Наравно, он је прво био осумњичен, али је убрзо добио све поверење фирера. Крафт је постао Хитлеров лични астролог, али своја знања је злоупотребљавао тако што је лажирао прогнозе и фиреру сервирао бајковита предсказања.

Када је Хитлер открио да га лажу све их је побио!

Када је Хитлер открио да га астролози лажу и да крију суморне прорачуне и прогнозе, наредио је да се сви побију, а најближег Крафта послао је у концентрациони логор.

Хитлеров хороскоп Youtube/ screenshot Lada Duncheva
И Черчил је користио Хитлерове астрологе!

С друге стране, у Великој Британији су знали да Хитлер користи астрологе, па су знатижељно прихватили понуду једног од њих, мађарског писца и астролога Луја де Вола, да им помогне. Де Вол се преселио у Енглеску и својим анализама заинтересовао Черчила који га је онда укључио у обавештајну службу. У предвиђањима је користио информације до којих је дошао у време док је Крафт радио за Хитлера.

Прочитајте још: УВЕК ИГРАЈУ ИГРИЦЕ: Ово су хороскопски знакови који највише МАНИПУЛИШУ другима

На основу тих података могао је да предвиди одлуке Рајха, имао је њихове наталне карте и податке.
Једна од прича каже да је Черчила највише занимало шта говоре нацистички астролози у вези са искрцавањем савезничких трупа на континент. Де Вол је Черчилу саопштио да ће ови прогнозирати Балкан. Пошто је енглески генералштаб већ припремао ту варијанту, почели су да разрађују други правац - северна Африка, Сицилија, Италија.

Веровали у звезде Фото: Youtube/ screenshot British Pate

Британци су успели да преваре Немце и оставе их да се припремају за њихово искрцавање на Балкан, док су се они без проблема искрцали на Сицилију. У астролошким круговима се сматра да је Де Вол својим прогнозама знатно допринео таквом исходу.

Де Вил је у часопису написао где је најбоље да се искрцају!

Ипак, и он је у једном тренутку пао у немилост власти. У једном енглеском часопису је објавио своју астролошку прогнозу којом је сугерисао када и где је најповољније да се савезничка војска искрца у десанту на европско тло.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Срећа је што Немци нису знали за тај часопис, па је појава савезничке војске за њих била тотални шок. Баш као што је астролог и предвидео. Међутим, због своје несмотрености био је кажњен, неко време је провео у кућном притвору. Било му је забрањено да предсказује све до краја рата. Када је Де Вол, скоро двадесет година касније умро, сахрањен је уз све војне почасти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas