· · Коментари: 0
ПРЕ И ПОСЛЕ

ШОКАНТНЕ фотографије ПОЗНАТЕ ПЕВАЧИЦЕ: Достигла је чак 109 КИЛОГРАМА, а онда поделила ДИЈЕТУ и слике након што је смршала (ФОТО)

Изгубила чак 45 килограма.

1624706163_pevacica.JPG
Фото:Инстаграм Принтсцреен/јасицасимпсон

Џесика Симпсон, глумица и дизајнерка на свом Инстаграм профилу открила је да је изгубила 46 килограма за шест месеци. Вежбала је с тренером, а он јој је рекао да сваки дан мора обавити пет задатака: да буде свесна свога циља, елиминише сву технологију на сат времена, довољно спава, здраво једе и вежба.

Тренер јој је рекао да не треба да буде опседнута мерењем и да неће поставити циљ, дакле прецизан број килограма који Џесика треба да изгуби.

Главни циљ је да особа стекне здраве и одрживе навике. Свако вече пре спавања Џесика је слала мејл у којем је написала је ли испунила пет задатака које је задао. Углавном се успевала држати свих задатака и успешно их испунити, а резултат је 46 килограма мање.

Џесики је ово била трећа трудноћа, а разлика коју је овај пут подузела како би изгубила килограме је вежбање. Наиме, након прве две трудноће пазила је на прехрану, али није вежбала.

С вежбањем је почела полако, а први задатак јој је био да сваки дан направи 6000 корака, а временом је то постало 12 000. Ипак јој је било потребно више од свакодневних шетњи. Џесика је три пута недељно вежбала у теретани с тренерима по 45 минута.

Певачица је на почетку дијете имала 109 килограма, а на ово су утицале и три трудноће јер је након сваке остало пар килограма који су се задржали. 

Следила је дијету за ресетовање тела, која подразумева три оброка, две ужине сваки дан. Сваки оброк састоји се од протеина, влакана и масти, а ужине су комбинације протеина, влакана и масти. 

Ова дијета траје 15 дана, а план исхране подљен је на три дела

Првих пет дана углавном се пију смутији, бели смути за доручак, црвени за ручак и зелени за вечеру. Бели садржи млеко или грчки јогурт, дакле богат је беланчевинама. Црвени је пун воћа које даје енергију, а зелени се састоји од поврћа и влакана који пружају осећај ситости. 

У трећој фази дијете пије се један смути и два регуларна оброка. То је нискокалорична дијета која према тврдњама аутора доноси видљиве резултате већ за 15 дана. Пожељно је уз дијету радити вежбе снаге три пута недељно како би тело трошило калорије и док је у фази мировања.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.