· · Коментари: 0
ШОК

Шон Конерију је "Џејмс Бонд" ишао на живце, Роберт Патинсон је мрзео "Сумрак сагу": Због ових улога су глумци зажалили

Поједине глумце, прославиле су улоге које и нису баш желели да играју

1618562408_New-Project-2.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / Трент Неwтон

Иако су за неке биле прекретница у њиховим краријерама, поједини глумци нису могли да поднесу улоге које су тумачили у појединим филмовима.

Прочитајте још: Најпознатији глумачки двојци 20 година касније: Ево како изгледају данас (ФОТО)

Шон Конерију је  Џејмс Бонд ишао на живце: - Увек сам мрзео тог проклетог Џејмса Бонда - рекао је једном приликом глумац који овај лик играо чак у седам наставака.

Роберт Патинсон би мрзео "Сумрак сагу да није у њој играо Едварда Кулена_  - Што сам више читао сценарио све сам више мрзео тог лика -  објаснио је.

Џејми Дорнан се осећао непријатно у улози Кристиана Греја у 50 нијанси сиве: - Осећао сам се некако јако далеко од себе и борио сам се с тим - тврдио је глумац.

Харисон Форд је годинама хтео да лик Хана Солоа умре:  - Тражио сам то 30 година, не зато што ми је било доста или зато што ми је досадио већ сам сматрао да би други ликови добили на тежини тим чином. Мислим да је најбоље за лика да се жртвује за вишу сврху и идеале - рекао је једном приликом.

Прочитајте још: Ово сигурно нисте знали: Мирка Васиљевић открила дуго чувану тајну са снимања филма "Ми нисмо анђели 2"

Хали Бери се није свидела радња филма "Жена мачка" јер је циљ њеног лика био зауставити злог могула козметичке индустрије уместо да спаси свет као што мушки суперхероји обично раде. - Зашто Жена мачка не може да спаша свет као Бетман и Супермен? Зашто она само спашава жене од креме за лице од којих им попуца кожа? Али ја сам само била плаћена глумица, а не редитељ. Нисам могла баш пуно да утичем на то - рекла је Хале.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.