· · Коментари: 0
НЕГА КОСЕ

СПАС ЗА ТАНКУ КОСУ: Уз помоћ овог трика коса ће вам изгледати бујно и густо у сваком тренутку!

Направите савршену фризуру у кућним условима.

1606815888_Depositphotos_22530349_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Да бисте имали савршену фризуру и косу пуну волумена, није потребно да одлазите у салон и трошите пуно новца. Све што треба је да научите овај мали трик уз који фризура и у кућним условима увек изгледа феноменално.

- Многе жене се жале да никако не могу да постигну да им коса изгледа заносно и пуно волумена, а то је зато јер не користе праве производе - кажу фризер Аманда Браун.

У зимском периоду је још већи изазов направити постојану фризуру. Због временских прилика она често изгледа слепљено и беживотно. 

Прочитајте још: Направите сами пилинг за тело помоћу намирница из кухиње

Дакле, како више не бисте имали проблем са лошом фрозуром, све што требате да урадите је да на корен косе напрскате мало сувог шампона, утрљате и то је све. За мање од једног минута добићете фризуру као из салона. 

Ако сте се питале како неке жене увек имају савршену косу, трик је у овом шампону. Он у треутку даје волумен коси, али и текстуру захваљујући којој изгледа гушће. 

Прочитајте још: Будите јединствене: Налакирајте нокте помоћу новина (ВИДЕО)

Уколико немате суви шампон при руци, може послужити и пудер за сетовање шминке или беби пудер. Ради по истом принципу, четком за шминку нанесите пудер на теме главе, протресите косу и то је све. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.