Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Специјалне и Last minute летње понуде: Кипар од 399€ - Турска од 429€ - Шпанија од 599€!

За све оне који су се много ужелели мора, а чекају последњи тренутак – Специјалне цене летњих аранжмана само у Travelland-у.

1625737608_naslovna.png
ФОТО: Травелланд
Oglas

Летња сезона је у јеку и граби се свака прилика да се ово топло лето максимално искористи. Циљ је да на свом летњем одмору радите све оно за шта се код куће нема ни могућности, ни прилике, а понајмање времена. Агенција “Travelland” има ту срећу да помогне својим путницима у избору правог места за одмор који ће се памтити. 

Сви који се двоуме или троуме куда се упутити и по којој цени, ево малих смерница. У агенцији “Travelland” актуелне су специјалне понуде за поласке у јулу и то за врло атрактивне летње дестинације: Шпанија, Кипар, Турска. 

Ljoret de Mar  - Барселона - Celella - Malgret del Mar  - Santa Susanna, тешко је одлучити које место у Шпанији изабрати, а у понуди су аранжмани на 7, 10, 11 ноћења са поласцима: 11, 18, 25, 29. јула. Ласт минуте цена по особи за авионски пакет аранжман кошта од 599 евра. За све вакцинисане путнике нема ограничења за улазак у земљу. 

Ко жели много сунца Кипар је прави избор. Кипар спаја квалитетан смештај, природне лепоте и историјске локалитете у једно складно, летње путовање. Специјалне цене односе се већ на поласке: 11, 15, 18. јул. Аранжмани су организовани на 7 ноћења, а најнижа цена пакета је 399 евра по особи. Можете изабрати неки од хотела који су  на располагању: Evabella Napa Apartmani / Euronapahotel apartments / Adams Beach 5* / NissiBlu Beach Resort 5* / Four Seasons 5* / Stamatia Hotel 3*.

Фото: Травелланд

За Турску се тражи место више, а посебно за чувена летовалишта егејске регије – Бодрум, Мармарис, Кушадаси. Породице са двоје деце до 13 година ће се обрадовати информацији да је у хотелу Anadolu 4*  у Бодруму, смештај за њих ГРАТИС.

ЛАСТ МИНУТЕ цене и термини:
13.07-24.07. / 20.07-31.07. / 11 ноћи = од 459€;
24.07-03.08. / 31.07-10.08. / 10 ноћи = од 429€

Распитајте се о свим потребним и додатним информацијама на адреси Добрачина 43 у Београду. Или позовите агенцију “Travelland” сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Travelland” можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas