· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Специјалне летње понуде у Travellandu: Кипар од 529€, Шпанија од 563€

На море пођимо и то већ од 22.8! Сезона на Кипру траје чак 8 месеци: од априла до новембра, а август је идеалан за право летње уживање.

1629454150_naslovna.png

Током године Кипар има око 340 сунчаних дана. По природно-географским обележјима близак је Азији, али у свим друштвеним аспектима је окренут ка Европи.

Легенда каже да је грчка богиња љубави Афродита рођена на Кипру.

“Острво љубави” како назвају Кипар, се налази у понуди агенције “Тravelland” за које нам поручују да је на располагању још мало слободних места и то по најнижој цени од 529 евра.

У питању је аранжман од 8 дана чија цена укључује авионски превоз и аеродромске таксе, док је за 11 дана цена 629 евра по особи.

Директним авио превозом Београд-Ларнака већ од 22.8. можете одмор провести у овој прелепој острвској земљи. Остали поласци су заказани за: 26.8. и 29.8.

Хотели који се издвајају из њихове понуде су: Evabella Napa Apartmani / Adams Beach 5* / Stamatia Hotel 3*.

 

Фото: Travelland

Сви смо се ужелели европских градова. Указала се прилика да се скокне до Барселоне током августа месеца и то на 3, 7, 10 или 11 ноћења.

Пакет аранжмани за Шпанију доступни су од 29.8. по најнижој цени од 563 евра за 7 ноћења.

Најнижа цена за 10 ноћења је 654 евра, а за 11 ноћења 705 евра. Остали послаци вас очекују у септембру: 2.9, 5.9. и 9.9.

Коста Брава је туристички рај у близини Барселоне, у ком се смењују луксузни хотели и предивна и мирна рибарска села.

Љорет де Мар „ цвет на мору “ је најпознатије летовалиште Коста Браве, и једно од најпопуларнијих у целој Шпанији. Управо тамо је агенција “Тravelland” изабрала хотеле за своје путнике: Maria del Mar 4*, Alegria Fenals Mar 3*sup, Alegria Sun Village 4*.

Неки од сјајних хотела налазе се и у другм популарним шпанским летовалиштима: Calella, Malgrat de Mar, Santa Suzana.

Фото: Travelland

Верујемо да ћете изабрати најбоље за себе и своје ближње, једино не губите време чекајући последњи тренутак, јер повољнијих цена неће бити.

Распитајте се о свим потребним и додатним информацијама на адреси Добрачина 43 у Београду. Или позовите агенцију “Тravelland” сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова.

За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Тravelland” можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.