Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

ШПИЈУНИРАТЕ МУЖА? Нисте једина! Ево КАКО И КОЛИКО жене проверавају партнере

Мушкарцима се најчешће приписује љубомора, али женама се приписује оно још горе - копање по приватним стварима партнера!

1603923060_proveravanje.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У партнерским односима, мушкарцима се најчешће приписује љубомора и посесивност. Са друге стране, ни жене нису најсавршеније, бар не када је у питању непрестано шпијунирање и проверавање својих партнера чак и онда када нема потребе за тим.

Прочитајте још: Јака, са снегом или слаба? Да ли сте знали да нам ОПАДАЊЕ ЛИШЋА говори каква ће бити ЗИМА?

Чак 43 одсто жена признаје да редовно шпијунира свог партнера...

Веровали или не, свака пета жена никада није проверавала приватне податке свог партнера. Или барем није признала да је то радила.

Прочитајте још: ЗНАЧАЈНО ОТКРИЋЕ: Научници пронашли ВОДУ на МЕСЕЦУ (ВИДЕО)

Према подацима које је обелоданила популарна интернет страница Онлине Спy Схоп на основу истраживања спроведеног међи женском популацијом, чак 40 одсто жена преферира да претура по мобилном телефону свог партнера и чита његове приватне поруке са другима.

Наиме, чак је 43 одсто жена признало да редовно шпијунира свог партнера, а још већих 58 одсто отворено признаје да нема потпуно поверење у њега. 

Прочитајте још: НЕ уздржавајте се од СОЧНИХ ПСОВКИ, јер су здраве, поготово на ОВОМ МЕСТУ

Начини шпијунаже су различити, па да видимо који су најомиљенији:

  • Проверавање мобилног телефона и апликација за дописивање (40 одсто)
  • Учестало позивање на телефон кад је изашао без ње (19 одсто)
  • Упадање у профиле на друштвеним мрежама (18 одсто)
  • Проверавање историје на ГПС уређајима (16 одсто)
  • Читање мејлова (13 одсто)

Прочитајте још: Истраживање показало: Мушкарци са ДУБЉИМ ГЛАСОМ пре ће варати у вези, ево и зашто

Наводно, ипак 41 одсто жена тврди да никад није шпијунирало свог партнера. Или бар није желело да буде искрено приликом попуњавања анкете...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas