Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Спремите нараменице за стари или купите нови: Ове зиме носиће се ЏЕМПЕРИ СА НАГЛАШЕНИМ РАМЕНИМА (ФОТО)

Овог лета сви смо понели мајице са наглашеним раменима, а сада је време да их заменимо омиљеним вуненим комадима

1603914933_tamara-kalinic.png
Фото: ScreenshotInstagram/tamara
Oglas

Мекано, удобно и модерно! Овако описујемо последње трендове у дизајну омиљених вунених зимских комада, џемпера које су већ понеле познате модне блогерке широм света и одредиле шта је must have у сезони пред нама.

Прочитајте још: Елегантна, одмерена и увек у тренду: Овај стајлинг Џенифер Лопез изазвао је лавину коментара (ФОТО)

Ови џемпери дошли су као идеалан комада за комбиновање уз све прилике.

Обзиром на наглашена рамене и карнере који додатно доприносе истицању женске фигуре, идеално се може комбиновати уз панталоне на линију, популарне звонцарице или уске сукње, посебно оне од еко коже или уз сукњу од природне коже.

Прочитајте још:  Ово је НАЈПЛАЋЕНИЈА ГЛУМИЦА на свету: Престигла је чак и Анђелину Џоли

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obsessed with this look! So simple and effortless @dixieofficial #dixie21buttons

Објава коју дели Isabel Sellés (@isabelselles) дана

Тако су популарне модне иконе опробале овај комад и уз високе потпетице и потпуно оставиле без даха своју околину спојем необичних комада. Наравно, црна боја идеална је за елегантне прилике, обзиром да додатно и издужује фигуру.

Прочитајте још: Шта говори избор ХАЉИНЕ Меланије Трамп на последњој председничкој дебати? (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obsessed with this look! So simple and effortless @dixieofficial #dixie21buttons

Објава коју дели Isabel Sellés (@isabelselles) дана

Идеалан је и за спортске варијанте, посебно уколико их комбинујемо са гломазним патикама са великим џоновима, које су апсолутно у тренду ове сезоне. 

Прочитајте још: Кање Вест читав дан објављује ИКОНЕ СВЕТОГ ЂОРЂА И АРХАНГЕЛА МИХАИЛА - чека се коментар Ким Кардашијан

Овај модел џемпера доступан је у понуди бројних познатих брендова, а цене су прилагођене готово свим купцима. На вама је да одаберете боју коју највише волите и зиму дочекате спремне и у тренду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas