Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

Са купус супом смршајте за 7 дана! Спрема се брзо, јефтина је и пуна калорија (РЕЦЕПТ)

Популарна дијета за мршављење

1612166557_Depositphotos_18759893_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Дијета са супом од купуса је популарна дијета за мршављење. У овој дијети морате имати пуно супе од купуса током 7 дана. Ако размишљате да пробате ову дијету, за вас имамо брз и лак рецепт супе од купуса само за вас!

Прочитајте још: Без ДИЈЕТЕ 15 килограма мање? Ових ПЕТ супер-намирница ТОПЕ сало!

Дијета са купусом служи за краткотрајно мршављење и да у року од 7 дана једете што више супе од купуса. Ова супа је ефикасна у губљењу килограма тако што ограничава унос калорија. Садржи мало више хранљивих састојака, па би можда требало да узмете и неколико мултивитамина.

Уз ову супу иду намирнице са мање калорија
Фото: Депозит

Док се придржавате ове дијете, дозвољено узимати и другу храну са мање калорија. Шећер и храну попут печеног кромпира, кукуруза, банана итд, треба избегавати током прва 3 дана. Ево једноставног рецепта за прављење супе од купуса код куће ако размишљате о испробавању ове дијете.

Припрема: 

Уситните поврће, укључујући шаргарепу, зелену паприку, лук, парадајз, печурке, купус и целер на коцкице. Узмите мало уља у дубоку посуду и додајте лук. Динстајте их на јакој ватри док не постану зућкасте. Затим додајте исецкану шаргарепу, парадајз, печурке, зелену паприку, купус и на крају целер.

Додајте 6-7 шоља воде у посуду и пустите да прокључа. Смањите температуту на средњу и пустите поврће да се кува.

Прочитајте још: Утичу лоше на ваше здравље: Ово су нежељени ефекти брзих дијета

Кувајте док поврће не постане мекано и мекано, тј. једно 30-45 мин. За поврће можете додати и оно које садржи мало скроба попут спанаћа или бораније.

Прочитајте још: Три разлога због којих сте ГЛАДНИ чак и одмах након јела

За зачин додајте мало соли и црног бибера у праху. Такође можете да додате зачине попут чили пахуљица или зачинског биља попут першуна да бисте додатно побољшали укус супе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas