Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЋ

Желите секс, али треба вам мала помоћ? Ово је најјачи РУСКИ АФРОДИЗИЈАК

Руски мушкарци, можда, не бије глас да су заводници, али је добро познато да никада не одустају.

1608731672_Depositphotos_249295002_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Постоји много "мушких трава", али најјачи је корен сибирског јелена. Корен живота или сибирски гинсенг који Руси ову чудесну бљку називају - марала.

Лековита својства ове биљке није открио човек, већ је човек од јелена научио да је користи. У једном тексту о марали наводи се да су руски досељеници на Алтај приметили необично понашање јелена. Они би у пролеће копитама поткопавали ову биљку, вадили ризоме и јели их. Била им је потребна за снагу.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Људи су то видели и учинили исто. Када су је пробали осетили су се полетним. Тако је откривена драгоцена магија ризома који је добио назив у славу јелена - сибирски јелен.

Алтајска биљка
Марала расте на Алтају и житељи су прави срећници што имају привилегију да је беру и користе њене бенефите који нису мали.
На Алтају у пролеће јелени копитом ваде корен ове биљке, јер им даје снагу.

На првом месту марала помаже у производњи тестостерона код мушкараца и продужава сексуалну и физичку активност.

Мигрена
Руски травари кажу да уклања раздражљивост. Користи се и за мигрену, вегетативно-васкуларну дистонију, депресију и несаницу.

Корен ове биљке повољно делује на кардиоваскуларни систем. Корен је изузетно моћан за атеросклерозу, јер има моћ да нормализују крвни притисак, ојача зидове крвних судова.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Главна својства су јој, ипак, повећање сексуалне жеље и издржљивости.

САД је спортистима давала кока-колу, а СССР корен ове лековите биљке!

Због овог другог много је користе спортисти. У том смислу она има и јако духу традицију. Коришћена је још у СССР-у и то тако што је екстракт марале додаван чувеном напитку "сајина". Тај податак говори и о величини државе која своје грађане није тровала разним шећерима и непознатим саставима. Док је Америка својим грађанима продавала "кока-колу" у којој има и коке и ко зна чега још, Руси су својима давали корен лековите биљке.

Руски природни лекови Фото: Т. Гутурова

За спортисте је од драгоцене важности јер повећава физичку издржљивост, доприноси стварању мишићне масе појачавањем синтезе протеина и убрзавањем метаболизма, уклања физички умор мишића током  тренинга. Потрошња енергије на ћелијском нивоу доприноси сагоревању вишка масноће.

Користе је и космонаути, због енергије.

Захваљујући тим својствима нашла је примену у ваздухопловству, свемирским програмима јер има моћ да ослобађа скривене резерве енергије и укључивање адаптивних механизама у екстремним спољним условима.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Основно правило код свих травара који беру не само корен сибирког јелена, већ и остале биљке јесте да брижљиво секу и да иза себе остављају најмање једну трећину биљке, како би она могла да се обнови.

Живи као човек!
Живот марале је од 50 до 70 година, као и људски. Травари мроају да оставе најмање 6 корена биљке на сваких 10 квадрата. Како би и потомци могли да је беру.
Лечи алкохолизам и депресију...

Екстракт помаже у лечењу хроничног алкохолизма, депресије, хипертензије. Помаже код преживљавања пацијената оболелих од рака. Убрзава зарастање рана и прелома. У козметологији се тинктура корена сибирског јелена користи за побољшање квалитета косе.

Познат је њен учинак за снижавање шећера - као последица повећаног коришћења глукозе током рада мишића.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Марала се, на срећу, узгаја на плантажама јер се користи у фармацији. Највише се гаји због ризома чији екстракт има моћна адаптогена својства. Корен се користи у фармацеутској индустрији као саставни део хранљивих крема и крема против старења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas