Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

СРАМНО! Због скандала, малолетне Карлеушине ћерке добијају ПРЕТЊЕ! Подршка колега изостала... (ФОТО)

После скандала са дисквалификацијом учеснице из музичког такмичења, не престају напади на породицу Тошић-Карлеуша.

1616237746_deca-JK.png
Фото: InstagramScreenShot/karleusastar
Oglas

Ћерке прослављене балканске музичке звезде Јелене Карлеуша и професионалног фудбалера Душка Тошића, дванаестогодишња Атина и једанаестогодишња Ника последњих дана нашле су се на удару салве увреде, претњи и назвивања погрдним именима на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: После нових напада, КАРЛЕУШИ прекипело: "Као ЗВЕР сам научила на УДАРЦЕ" (ФОТО)

Наиме, разлог новог напада на Карлеушину породицу је дисквалификација једне ученице музичког такмичења на Карлеушин захтев јер је такмичарка подлелила објаве које су садржале увреде на рачун велике балканске звезде. Од тада, на друштвеним мрежама води се прави рат између фанова такмичарке, који на Карлеушин рачун износе бројне уврде, па чак и претње.

Прочитајте још: Туга за покојним певачем не пролази: Никад виђена фотографија Тошета Проеског (ФОТО)

Осим Јелене Карлеуше, на мети увреда и претњи нашле су се и њене две малолетне ћерке. 

Ипак, док су колеге полемисале о овој теми у јавности, још увек се нико није огласио како би осудио претње које добијају малолетне Атина и Ника Тошић.

Прочитајте још: Разлика између ДНЕВНЕ И НОЋНЕ КРЕМЕ: А после 30. потребне су нам обе

Подсетимо, једна кандидаткиња дисквалификована је из "Звезда Гранда", одлуком продукције, на Карлеушин захтев, након што је шеровала увреде на Јеленин рачун.  Након Вањиних објава на друштвеним мрежама и изјава за медије, Карлеуша је саопштила да ће поднети кривичну пријаву против Кнежевићеве, јер се осећа угрожено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas