Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОЧИ

СРЕБРНЕ очи су шире, лепше и гламурозније! Силвер Ајс се носе на 4 начина

Добра вест за даме које не воле злато - сребром украсите очи.

1617606906_king.PNG
Фото: Instagram/ screenshot king_kaylee_cosmetics
Oglas

Сребрна боја даје лицу свеж изглед, шири очи, чини да поглед постане блиставији. Када се сребрном оловком оивичи унутрашњи угао ока добија се свеж изглед. Ипак, када се користи сребрна боја морају да се поштују и нека правила.

Прочитајте још:  Девојке, ево РЕШЕЊА! За чишћење четке за шминку треба вам сапун и ЛЕГО КОЦКА (ВИДЕО)

Холивудски гламурозно

Сребрна сенка се наноси на капак, док гоњи део, испод обрва, треба да остане неутралне боје коже. Уз сребрну сенку иде црна маскара и црвени кармин. Чиста класика.

Сребрна боја истиче очи, даје свеж изглед.

Сребрне шљокице

Угао ока се исрта сребрним креоном, а очи се нашминкају тамном сенком, црним ајлајнером и маскаром. Шљокице могу да се нанесу и у облику линије дуж капка.

Прочитајте још: Некима је ЗАСТРАШУЈУЋА, другима је идол! Да ли сте чули за најпознатију манекенку са ДИВЉИМ ОБРВАМА? (ФОТО)

Шик

Сребном оловком се иста доња линија ока. Ово је шника за дан, током читаве године. Увече се очи нашминкају сивом сенком. Уз сребрну оловку обавезно треба користити бронзер на јагодицама.

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

Сребрни ајлајнер

Ако не волите много да се шминкате, ово је идеално за вас. Ајлајнером се повуче сребрна линија на капку близу трепавица. Нанесе се црна маскара и - готово!

дсадасд

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas