· · Коментари: 0
ФИЛМСКА ЗВЕЗДА

Српска СНАЈКА са Биковићем обилазила и хрватско приморје? Одао их један детаљ (ФОТО)

Прелепа Рускиња Арина Волошина, која је уснимљена у загрљају Милоша Биковића на Мокрој Гори, професионална је плесачица латинског плеса

1611951431_arina.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/аринаволосхина

Прелепа Рускиња, која је уснимљена на Мокрој Гори у загрљају нашег прослављеног глумца Милоша Биковића, Арина Волошина по свему судећи, и на хрватском приморју уживала је са нашим глумцем. 

Прочитајте још: Користила име Џорџа Клунија да би резервисала сто у ресторану, а онда је глумац позвао

Прочитајте још: Појавиле су се нове слике: Какву лепотицу шета Биковић - горе друштвене мреже! (ФОТО)

Наиме, почетком октобра Милош Биковић боравио је на хрватском приморју, по свему судећи са својом садашњом изабраницом Арином Волошином.

Наиме, фотографије на истим локацијама одали су овај љубавни пар. Уколико се узме у обзир чињеница да је Биковић крајем октобра за српске медије потврдио да је емотивно срећан, нема сумње да љубав између њих цвета.

Прочитајте још: ПРВА ФОТОГРАФИЈА: Позната глумица у улози Лејди Ди... Људи у шоку (ФОТО)

Иначе, Арина Волошина је професионална плесачица, која носили титулу шампионке Русије у латино плесовима. Плени својим природним изгледом  и лепотом, али пре свега и извајаним телом које је показала и на хрватском приморју.

Судећи према њеним фотографијама, Арина већ неко време борави у Србији, а осим одушевљења нетакнутом природом, по свему судећи није остала имуна ни на новогодишњу уличну декорацију у Београду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.