· · Коментари: 0
ЖАЛБЕ

"Она ће за мене увек бити дете": Српски туристи остварили РЕКОРД по броју ЖАЛБИ, а једно питање сви ПРЕПРИЧАВАЈУ

Ово је рекордна година по малом броју жалби незадовољних туриста. Званично, није стигла ни једна, а незванично мање од сто.

1598012353_turistipeksel.jpeg
Фото: Пексел

Ове године најчешћа жалба српских туриста је - зашто не могу да летовање које су уплатили у Грчкој, да замене за одмор у Србији? У Националној асоцијацији туристичких агенција кажу да је већина ових захтева била неоправдана, јер агенције у којима су уплатили одмор не раде аранжмане у Србији  - па не могу ни да их замене за ову дестинацију.

Прочитајте још: "ДВОЈЕ ДЕЦЕ ГРАТИС": Црна Гора "зврји" празна, цене никад ниже, ЂЕТИЋИ РАДЕ СВЕ ДА СПАСУ СЕЗОНУ

Још једну честу жалбу упућивали су незадовољни туристи који су навикли и очекивали "све укључено" у Турској како је некада било - са раскошним "шведским столом". Дакле, туристи се жале зашто су им конобари доносили храну уместо да је они сами узимају са "шведског стола" и то у количини у којој желе.

Пошаљите ми једрократне излете!

Поред ове две жалбе, српски туристи су успели да и ове године направе "неколико бисера". Један од њих је направио путник који је од агенције тражио да му пошаљу списак "једнократних излета". Он је, вероватно, мислио на "једнодневне излете":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Popovic (@zlatko3404) on

Други лапсус је направио туриста који се јавио агенцији и рекао: "Добар дан, желео бих да се интервјуишем о ангажману у Египту". Он је, уствари, желео да каже да жели да се информише о аранжманима.

Зар није Неум у Албанији?

Најзанимљивији је био разговор путнице која је тражила аранжмане за Албанију, али агенција коју је звала не ради путовања у ту земљу.

- Да ли радите Неум? - питала је она.

- За Неум имамо аранжмане - одговорили су јој из агенције.

- Чекајте, малопре сте рекли да не радите Албанију! - наљутила се путница.

Тројце деце, а најмлађе има 17 година...

Да је Неум међу најтраженијим дестинацијама овог лета говори и захтев путнице која је тражила цену за седмодневни аранжман за њену породицу. На питање: Колико особа путује? Она је одговорила: једна одрасла и троје деце. Међутим, испоставило се да најмлађе дете има 17 година! На опаску да то значи да је троје пунолетних, мајка је одговорила: Они ће за мене заувек бити деца!

Прочитајте још: ОХРИД какав НИКАДА нисте видели! ГОРИ Твитер - ЂУБРЕ на све стране, а за све одговорни ОНИ (ФОТО)

Ипак, најзанимљивији захтев стигао је од просветне раднице. Она је од агенције тражила да ваучер за путовање, који су јој деца поклонила за 8. март, добије - новац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.