· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Шта ће се дешавати 2021? Марс каже: АКЦИЈА! Јупитер каже: НАДА! Сатурн каже: КРЕНИТЕ!

Ове године треба да поставите темељ за наредну деценију. Не плашите се. Ево и датума када треба почети.

1609409626_AApiksabej.jpg
Фото: Пиксабеј

Прошле, 2020. године су све планете које су могле да се крећу ретроградно биле ретроградне. То је био разлог зашто смо стајали, били блокирани и немоћни. Ове године ће се ретроградно кретати само Меркур.

Дакле, запамтите три периода: од 30. јануара до 20. фебруара, од 29. маја до 22. јуна и од 27. септембра до 18. октобра. То је све.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

Једно је сигурно - ова година неће бити иста као претходна. То је готово гарантовано.

Као што је добро познато хронократори Сатурн и Јупитер спојили су се 21. децембра у сазвежђу којим влада Уран. Џинови ће обојити ову годину. Све ће се дешавати одједном, без најаве и брзо. Многи ће жалити за временом када су у кући током изолације "уживали" у тренеркама, грицкајући орахе гледали филмове. Тога неће бити ове године. Тачније, ко то буде и даље радио - закасниће, упропастиће све шансе за успех и кајаће се читаве деценије.

Ова година буди наду, биће мрака само за оне који не реагују и нису спремни за промене!
Побуне и протести
Не постоји астролог који не најављује побуде и протесте. Планете то без недоумице тврде. Дешаваће се у земљама са рестрикцијама. И без наде.

Планете кажу: Ова година буди наду! Биће и мрачних периода, али то је увек нормално јер је свака промена тешка, а овог пута ће промена бити свуда и у свему.

Победиће само они који буду реаговали брзо! У тренутку

Иако ова година нуди промене не треба гајити илузију да ће свако моћи да ради шта хоће.Биће веома тешко планирати сваки корак и предвидети сваки проблем.  Напротив, најбоље ће проћи они који буду брзо и адекватно реаговали. Значи, прилика ће бити, али не смеју да се пропуштају.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Марс ће се, што је и нормално, први покренути и то одмах после Божића. У исто време ће се покренути новац. Богати ће пожелети да увећају богатство. Људи склони мешетарењу ће покушати да зараде на криптовалутама. Ако нисте "вук" у финансијском свету - гледајте своја посла.

Припремите нови посао и крените 13. маја!

Размишљајте о покретању посла, али само у границама свог знања и искуства. Пратите нове технологије, јер ће их бити много, али користите само оно што разумете. Доста сте размишљали 2020. године, сада је време да реагујете!

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Искористите улазак Јупитера у Рибе, што ће се догодити од 13. маја до 28. јуна. До тада направите базу, бизнис план. Испланирајте нови посао, нови брак, нови живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.