Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТАТИСТИКА

У току деценије парови се 720 пута посвађају, а сви застану код бројке која говори колико пута имају СЕКС

Да ли сте знали да током десет година у кревету просечно проведемо 38 сати и 50 минута телефонирајући, док 70 дана проверавамо статусе на друштвеним мрежама?

Depositphotos_38373439_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Статистика је немилосрдно истинита, па каже да за само деценију у просеку пошаљемо 4.160 мејлова и 14.600 СМС порука, док објавимо 3.650 статуса на друштвеним мрежама. Тако је показало истраживање британског произвођача кревета “Дримленд”, у коме је учествовало 2.000 људи.

Прочитајте још: Да ли сте знали да смо ујутру виши него увече? Интересантни подаци који ће вас изненадити

Иста студија је открила да се парови током тих десет година мазе 3.640 пута, 4.160 пута пољубе, 480 пута воде љубав, а 720 пута посвађају.

Прочитајте још: Који сте тип личности? Откријте уз помоћ овог текста и сазнајте ШТА ТО ЗНАЧИ

Статистика показује и да парови који живе заједно имају у просеку седам размирица дневно. Британски “Сан” преноси да је најчешћи повод за свађе брачних другова то што један партнер не слуша шта му други говори. Због новца и прекомерног трошења годишње се посвађају чак 108 пута, за 105 сукоба је одговорна лењост друге стране, док 80 пута годишње избије свађа јер је партнер ушао у кућу у блатњавим ципелама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas