Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАКИТ

Шта НАКИТ говори о ЖЕНИ: Да ли сте елегантне и префињене или не волите да привлачите пажњу

Накит говори много тога о вама и вашем карактеру. Прстен је најречитији комад накита, и носе га оне које чврсто стоје на земљи, а огрлицу одлучне жене.

1595935718_Depositphotos_37723727_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Прстен шаље најкомплетнију поруку о некоме. Неко прстење бирамо звог симболике, величине камена, лепоте.

Прочитајте још: ТРИ ГРАЦИЈЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Луксуз с укусом истока, водена магија или рај за одрасле (ФОТО)

Особе које воле уникатне комаде су модерне и желе да се разликују од других, док оне које воле слојевит накит, желе да привуку пажњу на месту на ком га носе (деколте, врат).

Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Овај део ШМИНКЕ најмање кошта, а значи много, добићете СВЕЖ и ОДМОРАН ИЗГЛЕД за неколико секунди

Накит може да привуче пажњу, али исто тако и да сакрије неке недостатке.

Фото: Депозит

Жене које имају одређени накит за одређену ситуацију су уметнички склоне, али и срамежљиве. Што се тиче минђуша, њих бирају поносне и одважне жене. Мале минђуше носе жене које не желе да привлаче пажњу или које немају потребу да хране свој его. Наравно, власница великих минђуша, жели да буде примећена, да се све врти око ње. Она не захтева пажњу она инсистира на њој. Иако особе које носе велике минђуше кажу да на тај начин желе да нагласе уши или црте лица, то није тачно, јер психолози кажу да “нема потребе да се наглашава нешто што је већ наглашено.“

Фото: Депозит

Прочитајте још: Налакирајте НОКТЕ код куће ПРЕЦИЗНО И ЛАКО уз ове савете

Љубитељке наруквица су особе које говоре делима, не речима. Имају дозу тајанствености у себи. Жене са бисерима воле елегантне ствари. Бисери дају елеганцију свакој одевној комбинацији и носе их жене које воле бити једноставне. Будите мудри у одабиру накита, и приуштите себи комад који највише волите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas