Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Откријте каква сте личност: Начин на који пишете слово "X" говори много о вашим особинама! (ФОТО)

Слово "X" може се написати на различите начине, а да ли сте знали да сваки од њих говори нешто о вама?

1594121790_pisanje.jpeg
Фото/Пеxелс
Oglas

Аналитичарка рукописа Кејти Мекнајт објаснила је шта начин писања тог слова говори о личности. Још у основној школи научили смо још да пишемо, али како старимо, развијемо и обликујемо свој стил, исто тако се и не придржавамо начина писања који су нас учили наставници.

Прочитајте још: Срце да стане: Овако је изгледао дирљив сусрет оца и сина после 57 година (ВИДЕО)

Она објашњава, да сваки стил писања има одређени карактер, посебно слово "X", које доста тога може да каже о нашој личности. Управо писање те две дијагоналне црте, могу да покажу каква смо ми заправо особа.

У прилогу је приказан графикон и осам начина стилова писања, а сваки одређује карактер.

 

1. Заглављени у прошлости: Ако X пишете почевши од доњег десног угла, то говори да желите да напредујете, али сте запели у прошлости.

2. Бежите од нечега : Ако почињете из доњег левог угла, а затим из десног, ви сте отпадник који силно жели да се катапултира из своје прошлости, али тешко вам је да кренете напред.

3. Ви сте побуњеник:  Ако почињете да пишете из горњег десног угла показујете да сте бунтовник без разлога.

Фото: Пеxелс

4. Фокусирани на будућност: Зато што вам је само друга црта коју пишете онако како би требало, из горњег левог у доњи десни угао, то говори да покушавате да се фокусирате на будућност, али део вас још жели да се вратите у прошлост, као да возите читаво време гледајући у ретровизор.

5. Живите по сопственим правилима: Исправан је само први део писања који започињете од горњег десног према доњем левом углу, али други део кад из доњег левог крећете према горњем десном углу открива да сте човек који се не слаже с постојећим правилима.

6. Трендсетер: Будући да започињете из доњег левог угла, ви пратите трендове и добро се сналазите у томе.

7. Волите ред:  У школи сте врло вероватно учили да пишете баш на овај начин. То указује да не желите да избегавате норму и да волите ред и мир.

Прочитајте још: Инфлуенсерка са НАСЛИКАНОМ МАСКОМ шетала по маркету, а онда јој је ОДУЗЕТ ПАСОШ (ВИДЕО)

8. Размишљате изнад оквира:  Ако започињете у горњем десном углу, више волите да размишљате изван оквира.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas