· · Коментари: 0
упознавање

Шта подразумева погрешан начин ФЛЕРТОВАЊА?

Флертовање може бити баш тежак задатак.

1619186519_Depositphotos_183382400_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Колико год да вам се чинило да знате шта треба да радите када желите да заведете особу која вам се допада, ако ваша тактика не доноси резулате, онда јој вероватно нешто недостаје.

Прочитајте још: Где девојке најчешће ГРЕШЕ: Ево како се ПРАВИЛНО контурише нос! (ВИДЕО)

Успоставите контакт очима

Нападно одмеравање особе која вам се допада никако није препоручљиво. Оно што не желите је да се он осећа непријатно. Пожељно је даке да успоставите поглед очима, иза прамена косе који се некако (као случајно) нашао баш између вас, и да избројивши до три, лагано спустите поглед на доле уз благи осмех. Потом лагано подигните поглед и погледајте у други страну. У томе је сва тајна.

Не форсирајте разговор

Разговор о времену, никако није пожељан. Испитивање особе о томе шта је у хороскопу, коју је књигу последњу прочитала и које филмове воли није нешто што се ради при правом ритуалу завођења. То чувајте за неки други-трећи састанак. Не желите да се он осети примораним да води разговор са вама. Оно што за разлику од наведених тема није досадно, је девојка која зрачи самопоуздањем.

Прочитајте још: Станислав Попов упозорава парове: Пре брака питајте га како замишља заједнички живот!

Умерено са пићем

Може вам се чинити да ваше самопоуздање расте са сваком новом чашом алкохолног пића коју попијете, али заправо само себи чините медвеђу услугу. Нико не жели да буде предмет пожуде видно пијане особе. Ограничите своје конзумирање пића на максимум две чаше ако желите да оставите добар први утисак.


-

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.