Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ГЛУМИЦЕ

Шта се десило са Милом Кунис? Прелепа глумица непрепознатљива (ФОТО)

Појавиле су се невероватне фотографије Миле Кунис рашчупане косе и са подочњацима.

1616142730_milaMovie.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Movieclips Indie
Oglas

Потпуно невероватна Мила Кунис (31) и сви мисле да је то њена улога живота. Глуми зависницу од хеорина у филму "Четири добра дана" (Four Good Days), док је улогу мајке маестрално одиграла Глен Клоуз.

Прочитаје још: Учинио је да СРПКИЊЕ забораве на Бали Бега! Ко је турски глумац на кога су жене ОДЛЕПИЛЕ? (ФОТО)

Филм је премијерно приказан на Sundance Film Festival почетком године, а трејлер је тек сада пуштен у јавност. Мила Кунис је успела да се потпуно трансформише због улоге, а то није подразумевало само плаву "изгорелу" косу. Да ли ће Мила остати "чиста" од хероина четири дана?

Четири дана су кључна, јер могу да је спасу...

Четири дана су кључна, јер уколико не узме дрогу моћиће да добије инјекцију којом ће се прекинута њена потреба за хероином.

- Четири дана, ставрно - пита Мила доктора.

Прочитајте још: Корона мода: Ким Кардашијан, Ријана и Сара Џесика Паркер не излазе из куће без ова два одевна предмета (ФОТО)

Мила глуми Моли и лице јој је препуно ожиљака, подочњака, флека. Филм су критичари исхвалили, јер су Глен Клоуз и Мила успеле да дочарају ужасе и очај које доноси зависност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milakunism)

Редитељ филма је Родриго Гарсија, а филм је базиран на истинитој причи коју је Пулицеров лауреат Ели Саслов написао за "Вашингтон Пост", а назвао је "америчка зависност".

Прочитајте још: Пумпарице и сако наглашених рамена: Тако изгледа трендсетерка овог ПРОЛЕЋА (ФОТО)

Мила Кунис је до сада глумила у романтичним филмовима и комедијама и свима се таква допадала. Дала је галс и Мег у анимираној комедији "Family Guy", а многима се допала у драми "Црни лабуд". Ова улога је потпуно другачија од свих у којима је глумила.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas