Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
краљевска породица

Шта се догодило са тијаром КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ на дан венчања?

Краљица Елизабета удала се за принца Филипа сада већ далеке 1947. године.

1626455238_e3d43f7b923f0d246bef92be2a8e0a3268d4631c.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Процењује се да је венчање пратило око 200 милиона људи широм света.

Млада принцеза је за посебан дан изабрала тијару са рубном тијаром краљице Марије, која је првобитно била у власништву Елизабетине баке, краљице Марије, која ју је дала Елизабетиној мајци.

Прочитајте још: ОТКРИЛА ТАЈНЕ ПОСЛЕ 40 ГОДИНА: "Принцеза Дајана ми је ПОВЕРИЛА зашто се принц Чарлс оженио њом! Све је знала!"

Тијара краљице Елизабете

Тијара је првобитно била сужена огрлица са ресама, коју је краљица Викторија поклонила краљици Марији на дан венчања, а коју је потом носила у коси. Као што је био случај са многим накитом краљице Марије, замолила је краљевске драгуљаре да тај комад адаптирају у тијару.

Краљица Елизабета била је одлучна да ће носити ову тијару на дан венчања

Приликом припреме краљице Елизабете за велики дан, не знајући да је тијара некада била огрлица, краљица ју је случајно сломила додирујући копчу. Баш када све треба да буде као саливено деси се непријатна околност.

Прочитајте још: ГЕНИЈАЛНО! Џенифер Лопез сакупила је до сада пет ВЕРЕНИЧКИХ прстенова чија вредност се мери МИЛИОНИМА...

Срећом краљевски драгуљари били су ту да поправе сломљену тијару, одвезени полицијском пратњом у радионицу и враћени тачно на време.

Недавно је краљичина унука, принцеза Беатрице, носила управу ту тијару на венчању са Едоардом Мапелијем Моцијем у јулу 2020. године пише Тхе Лист.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas