Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
уређење

Шта се налази на вашем радном столу? ФЕНГ ШУИ каже да треба да изгледа овако

У азијској култури је уобичајена употреба Фенг Шуи техника за побољшање свих аспеката живота.

1615902967_Depositphotos_157116014_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ово се посебно односи на област каријере. Пред вама је мали водич Фенг Шуи симбола који могу да вам омогуће привлачење успеха у каријери.

Прочитајте још: Поново је дом канцеларија: Седам правила како да преживите рад од куће

Радни сто

Сто симболизује вашу каријеру, с тога се свакако побрините да га имате у свом радном простору. У идеалном случају треба вам чврст и стабилан сто, као основа успеха у послу. Потребно је заправо да поседујете најбољи радни сто који себи можете да приуштите. Важно је да вам његово присуство причињава задовољство. Смеђа боја која је повезана са елементом земље је добар избор за боју стола. Прозирни столови лепо изгледају али нису пожељни јер доводе до пропадања идеја. Осим стола потребна вам је столица са виским наслоном, која ће вам пружити подршку.

Фото: депосит

Зелене биљке

Здраве зелене биљке су симбол успеха који ствара снажан qи, односно енергију која подстиче раст и успех у вашем раду. Око и на вашем радном столу требало би да се нађе неколико здравих и лепих зелених биљкама које ће привући успех и остварење ваших циљева. О биљкама које окружују ваш радни сто потребно је да се бринете с великом пажњом и љубављу како би вам узвратиле својом позитивном енергијом.

Прочитајте још: Време је за: ПРОЛЕЋНУ ЧИСТКУ! Овим комадима је сигурно истекао РОК ТРАЈАЊА иако тога нисте свесни

Елемент воде

Водени елемент је симбол обиља и друштвених веза. Својим присуством у радном простору он ће вам обезбедити успех у каријери. Ако поставите слике воде или предмете воденог елемента у близини свог радног стола то ће допринети приливу богатства и корисних људи у вашој каријери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas