· · Коментари: 0
древни хороскопи

Шта сте по КЕЛТСКОМ ХОРОСКОПУ? Древни знак ће вам открити СУДБИНУ!

Келтски хороскоп открива ваше дрво, животињу и тајне особине, а има 13 знакова. Сваки карактрише одређена боја, планета и животиња.

1607083390_Depositphotos_25701175_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Бреза 24.12. - 20.1.

Келтски симбол: Бели јелен
Владајућа планета: Сунце
Боја: Бела

Бреза се по келтској традицији повезује с невиношћу и чистоћом, а представља поновно рођење и обнову јер је прво стабло које листа након зиме.

Прочитајте још: Крај године доноси РАСПЛЕТ: Велике одлуке, награде и ПРЕВАРЕ

Оскоруша 21.1. - 17.2.

Келтски симбол: Зелени змај
Владајућа планета: Уран
Боја: Црвена

Према келтском веровању оскоруша је дрво које шапуће, а незини плодови штите од злих сила. Људи рођени у овоме знаку имају визионарске умове и дефинисане хуманитарне ставове. Њихов темперамент брзо долази до изражаја, а понекад због своје тврдоглавости улазе у непотребне расправе. Њихова природа није романтична иако су љубазни и топли, а у љубави се тешко вежу јер цене своју слободу.

Маслина 18.2. - 17.3.

Келтски симбол: Коњ или море
Владајућа планета: Нептун
Боја: Зелена

Људи рођени у овом знаку превртљиве су природе и тешко је уочити њихову праву природу и мотиве. Имају уметничку нарав и темперамент, но заправо су рањиви и осетљиви. Рођени у знаку Маслине у сваком тренутку могу преокренути своју нарав, тако да с њима никад не знате на чему сте.

Јавор 18.3. - 14.4.

Келтски симбол: Пентаграм 
Водећа планета: Марс
Боја: Љубичаста

Припадници овога знака снажни су појединци који су у сваком тренутку спремни да освоје свет. Кроз живот их води храброст и суочавање с изазовима. Непоколебљиви су и тешко их је сломити што их чини идеалним савезником или животним партнером. Страствени су и отворени за нове љубавне прилике.

Прочитајте још: Марс је сада свој на своме! Погледајтепу хороскопу ГДЕ ће вас НАПАСТИ

Врба 15.4. - 12.5.

Келтски симбол: Змија
Владајућа планета: Месец
Боја: Плава

Врбе су врло "тешке" при упознавању нових људи. Поприлично су повучени и ретко причају о својим проблемима. Њихово добро памћење увек им доноси позитивне ствари у животу. Уз меморију, упорност је њихова највећа врлина. Посвећени су својој породици и желе што пре да оснују своју.

Глог 13.5. - 9.6.

Келтски симбол: Калеж
Владајућа планета: Вулкан
Боја: Розе

Људи рођени у овом знаку пуни су иновација, врло су талентовани и све им иде од руке. Лако прихваћају промјене и брзо се прилагођавају. Њихова је предност препознавање слабости противника, због чега су успешни у послу. Ипак, нису покварени и немилосрдни, већ само знају да повуку паметне потезе.

Храст 10.6. - 7.7.

Келтски симбол: Бијели коњ
Владајућа планета: Јупитер
Боја: Црна

Овај знак карактеришу велике идеје, оптимизам и искреност без обзира на последице. Слаба тачка им је недостатак дискреције. Великодушни су и добри пријатељи, а при појави проблема су мирни и сабрани.

Божиковина 8.7. - 4.8.

Келтски симбол: Једнорог
Владајућа планета: Земља
Боја: Сива

Људи рођени у знаку божиковине нису склони ризику те увек "играју на сигурно". Имају важан спој  квалитета помоћу којих граде свој чврсти карактер. Логика их води код сваког одлучивања, а због ње ће занемарити и тежње свог срца.

Прочитајте још: Први ХОРОСКОП за 2021: КРАЈ ове године обележиће НЕМИРИ, а следеће се РАЂА НОВИ СВЕТ

Лешник 5.8. - 1.9.

Келтски симбол: Дугин лосос
Владајућа планета: Меркур
Боја: Смеђа

Паметан знак који добро просуђује главна је одлика људи рођених у раздобљу лешника. Интелектуалци су, одлични планери и организатори, па њима тешко може нешто да промакне. Усмерени су на стицање знање и образовање им никад неће досадити. У љубави су искрени и брижни.

Лоза 2.9.-29.9.

Келтски симбол: Бијели лабуд
Владајућа планета: Венера
Боја: Наранџаста

Припадници лозе имају сензуалан и дубок однос са самом природом. Врло су емоционални, често унапред планирају и слепо се држе задатих одлука. Самокритични су, а у љубавним везама страствени.

Бршљан 30.9. - 27.10.

Келтски симбол: Лептир
Владајућа планета: Месец
Боја: Тамно плава

Бршљан је талентован на више подручја, па редовно добија похвале и награде од околине. Они су појединци који успешно стварају свој стил, па чак и ако то значи кршење друштвених правила.

Прочитајте још: Сазнајте коју сте ЗВЕЗДУ ДОБИЛИ ПО РОЂЕЊУ: Уз помоћ ФОРМУЛЕ израчунајте судбинску повезаност са људима око себе

Трска 28.10. - 24.11.

Келтски симбол: Бијели ловац
Владајућа планета: Плутон
Боја: Зелена

Имају снажан дух који их спашава од драматичних ситуација у које често упадају. Познати су по својој храбрости, чак и ако то ситуација не захтева. Имају снажну машту, а потребно им је више самоконтроле.

Базга 25.11. - 23.12.

Келтски симбол: Црни коњ
Владајућа планета: Сатурн
Боја: Црвена

Главна одлика овог знака јесте да се развијају и уче кроз цели живот. Често су немирни и хиперактивни, што им одмаже у животу. У младости своју енергију троше на испразне ствари и људе, но касније уче и окрећу се духовној страни живота. У љубави су отворени, али се тешко у потпуности препуштају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.