· · Коментари: 0
ТЕСТ

Шта сте прво угледали на слици? Одговор говори пуно о вама – ово је кључно за КВАЛИТЕТ ЖИВОТА

Да ли сте потпуно свесни каква сте особа?

1599829646_Capture-test.JPG
Фото: Принтскрин / Тwиттер / ФикоР

Без обзира на ваш одговор, овај тест личности ће вам помоћи. Да бисте сазнали истину о свом карактеру, погледајте следећу илустрацију и прва ствар коју угледате откриће вам одговор, преноси Цласс.

Ако сте прво приметили дрво, имали сте врло здраво детињство, блиску породицу која вас је одувек волела, прихватала и одгајала у окружењу са пуно позитивне енергије, што вам је помогло да одрастете у срећну и самоуверену особу. Из тог разлога вам није тешко да се борите за ствари које волите.

То претерано самопоуздање понекад уме да буде арогантно. Вера у себе велика је врлина, али само кад знате да нисте надређени никоме и да би сви требало да имају исте могућности у животу.

Ако сте прво угледали два лица, ви сте себична и поносна особа. То је вероватно тако зато што су вас пређашња искуства, посебно током детињства, учинила индивидуалцем.

Прочитајте још: САН није исти код МУШКАРАЦА И ЖЕНА, а ово су 4 кључне РАЗЛИКЕ у спавању

Данас знате да сте једини одговорни за себе, зато чините све што можете како бисте избегли било какву врсту ускраћивања, било финансијског или емоционалног. Међутим, ово може на крају да наруши ваше односе јер сте толико заузети гледањем у себе да заборавите оне око себе.

Ако сте прво приметили очи, ви сте природно интровертирана особа. Та особина је можда мотивисана искуствима или је то само ваш природни начин постојања, али истина је да сте врло затворени за свет и људе око себе, а то није увек добро јер нико не може да живи сам на свету.

Прочитајте још: Да ли сте се питали зашто ДИЗНИЈЕВИ ЈУНАЦИ немају МАМЕ у цртанима? Иза овога се крије ТУЖНА ПРИЧА

Без обзира на то колико се независни сматрамо, чак и да у животу обављамо мале задатке, потребан нам је неко други. Одвајање у вези можда може да вас заштити у одређеној мери, али такође вас чини усамљеном особом са слабим потенцијалом. Не губите живот, отворите се свету!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.