· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВО

Шта урадити кад се теби и пријатељици свиди исти дечко? Постоје одређена правила

Љубавни троугао није ништа ново, али може постати изузетно неугодан кад се двема пријатељицама допадне исти мушкарац.

1611068639_Depositphotos_166017922_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Мушкарци су љубавне заврзламе склони да решавају хладне главе, по принципу "ко први његова девојка", док су жене емотивније, па због фрајера може доћи и до распада пријатељства. 

Ако ви и најбоља пријатељица имате исти тип дечка, важно је што пре искрено поразговарати и договорити се о правилима која ћете поштивати ако вам око запне за истог мушкарца.

Прочитајте још: Немам шта да ОБУЧЕМ! Да ли знате колико дана у животу ЖЕНА проведе ИСПРЕД ОРМАНА?

Пријатељство на првом месту 

Не постоји мушкарац због којег би право пријатељство могло доћи крају. Ако се не слажете око тога, можда ваш однос није тако чврст као што сте мислиле.

Комуникација

Кад дође до ситуације у којој сте обе запеле за згодног дечка, немојте бежати свака на своју страну и удруживати се с осталим пријатељима. Седните и отворено попричајте о мушкарцу који вам се свиђа и склопите договор који ће вам одговарати. Хоће ли "победити" она која се њему свиди, или ће једна од вас у старту одступити - ваша је ствар, али важно је да се обе слажете са одлуком коју сте донеле.

Прочитајте још: Особе које МРШТЕ чело остаре 4 године раније, а БОТОКС ту не помаже!

Фото: Депозит

Јесу ли његове намере искрене?

Неки мушкарци намерно ће покушати да посвађају пријатељице како би сами себи доказали да су пожељни. Такав мушкарац није вредан вашег времена, а ни свађа.

Признај ако си погрешила

Ако сте зезнуле и направиле нешто што би могло да повреди вашу другарицу, немојте околишати и скривати истину. Признајте одмах и будите спремне да прихватите последице. Већа је вероватноћа да ће вам другарица издају опростити ако је притом не лажете.

Прочитајте још: На који начин носите торбу? То открива више него што мислите

Женски код

Реч је о бившем дечку једне од вас? Соррy, овде би требало да важи женски код према којем је другој девојци дечко забрањен.

Велика љубав побеђује

Ако видиш да твоја пријатељица и дечко који се и теби свиђа имају нешто посебно, што би могло прерасти у велику љубавну причу, буди дама и одступи без драме и уцена. На крају крајева, сигурно желиш да она буде срећна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.