Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Шта прво уочавате на слици? Животиња коју видите говори какав сте тип личности (ФОТО)

Да ли сте независна особа и волите да преузима ризик, или пак сте креативни и опуштени.

1617785632_169971473_378296003200823_4301003550165047295_n.jpg
Фото: Леонид Кхан / Бригхт Сиде
Oglas

Научници верују да начин на који видимо ствари зависи од тога како наш мозак тумачи информације, док су други истраживачи доказали да је личност директно повезана са начином на који је мозак структуриран и како функционише.

Прочитајте још: Пронађите начин да будете увек пуни енергије: 3 трика која ће вам помоћи да завршите све обавезе када немате мотивацију!

Другим речима, начин на који видимо ствари може открити нијансе наше урођене личности, а ове загонетке су забавна метода за њихово проверавање.

Шта видите на овој слици?

Фото: Леонид Кхан / Бригхт Сиде

ТИГАР - преузимате ризик, ништа није немогуће када нешто одлучите

Лева хемисфера вашег мозга је активнија од десне. Аналитична сте особа, врло оријентисана на циљеве и организована. Кад се суочите са проблемом, склони сте да будете логични, прорачунски и објективни. Међутим, понекад, јер знате да је одлука коју сте донели донета након много размишљања, склони сте непоколебљивости.

Дакле, препоручљиво је да чујете мишљење других и да га узмете у обзир.

Ваше особине личности:

Организовани: Радите ствари на правилно планиран начин, као на листи обавеза.

Прецизни: Имате јасне циљеве који су обележени и јасни сте на путу којим ћете их постићи.

Рационални: Емоције и осећања не сметају постизању ваших циљева.

Логични: Склони сте идејама за математику, науку и секвенцирање.

Реални: Ваш свет је врло стваран. У њему нема места за бајке и фантастику. Слично томе, колико год се ваши циљеви другима чинили узвишенима, знате да су они реални и достижни.

Прочитајте још: У Њујорку живи највећи број богатих људи, а ево који град носи титулу са најгушће насељеним милионерима и милијардерима

Фото: Леонид Кхан / Бригхт Сиде

Мајмун - независна особа која цени лично време и простор

Десна хемисфера вашег мозга је активнија. Ви сте креативна особа пуна иновативних идеја. Када се суочите са проблемом, више се ослањате на своју интуицију (која је најчешц́е тачна) него на критичко размишљање. Савршено знате да је сваки ваш корак у вашем животу лекција за вас, а да чак и губитак представља корак ка постизању ваших циљева. Вама је путовање важније од циља. Пошто сте сањар, често се губите у сопственој земљи снова. Неопходно је да повремено добијете проверу стварности и да обратите мало више пажње на свет око себе.

Ваше особине личности:

Импулсивни: Чините ствари спонтано. Можете да изађете из зоне комфора.

Емотивни: Много вам је стало до многих ствари. Проводите време размишљајући и понашајући се према осећањима. Креативни и уметнички: Вешти сте у музици, уметности и другим креативним дисциплинама.

Интуитивни сте: Не правите листу обавеза и не придржавате се правилника. Проблеме решавате интуитивно.

Сањиви: Ви сањате о животу, а не о циљевима и улажете напор у постизање тих снова, често успевајући. Запамтите да 2 хемисфере мозга не раде изоловано, већ раде заједно и допуњују се. Дакле, иако вам се чини да поседујете више особина које се могу идентификовати са једном од хемисфера, сигурно ћете поседовати и особине са друге хемисфере, пише Бригхт Сиде.

Коју животињу сте прво видели?

Фото: Леонид Кхан / Бригхт Сиде

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas