Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Стално сте под стресом и гледате на сат? Знакови који показују да је потребно да промените посао

Постоји податак да је промена посла у топ 3 жеље на почетку ове године.

1612254506_Depositphotos_25079575_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

 Међутим, пандемија вируса није једини разлог, па млади све више себе виде у напредовању, тако да се на једној позицији задрже од 3 до 4 године. Откријте 5 показатеља да сте на погрешном радном месту.

Прочитајте још: Шаптао је слоновима и све су га слушали, а онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

1. Стрес и умор

Уколико се на послу, на коме проводите већи део радне недеље, не осећате пријатно, то се покаже веома брзо. Сада је највећи изазов направити баланс између пословног и приватног, јер се пословање махом обавља преко интернета. Поједина истраживања показују да се запослени веома тешко искључују, што за исход има раздражљивост и премор. О мирном животу и сну и да не говоримо…

2. Споро протицање времена

Ако примећујете да свако мало гледате у сат и одбројавате минуте до краја радног дана, знајте да то није пословни амбијент за вас. Осећате досаду, тешко вам је да остварите напредак, те без одлагања крените у потрагу за правим местом за вас.

Тешко је направити баланс између пословног и приватног. 

3. Табу тема

Посао је један од главних аспеката живота, те уколико избегавате разговор на ову тему са ближњима, у вашем случају сигурно није задовољавајући. Свака назнака фрустрације може значити само једно.

Прочитајте још: Психијатар Мила: Савршене породице су темпиране БОМБЕ, а ево како не постати РОДИТЕЉ РОБ

4. Различите вредности

Свако воли да његов труд и мишљење буду препознати од колега или надређених. У супротном, немамо мотив да пружимо свој максимум. Јако је важно заступати вредности и интересе компаније.

5. Немогућност напредовања

Ово је један од најочигледнијих знакова, те треба трагати за бољим. Интересантно је да чак половина запослених има жељу за усавршавањем и новим пословним изазовима.

Прочитајте још: Шаптао је слоновима и све су га слушали, а онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

За крај, у случају препознавања у једној или свим наведеним ставкама, не западајте у очај, већ верујте да вас очекује нешто пуно боље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas