Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Станарка се осветила ПОХЛЕПНОМ станодавцу и њена освета постала је НАЈВИРАЛНИЈИ видео на мрежама (ВИДЕО)

Кејти је узвратила ударац!

1620625441_stan.jpg
Фото: ТикТок Принтсцреен
Oglas

Након што је девојци по имену Кејти станодавац најавио поновно повећање кирији, она се одлучила на малу освету! Њом је како каже желела да упозори остале станаре на оно што их чека.

Детаље је објаснила у свом видеу на ТикТоку.

- Можете ли рећи газде имају образа да повисе станарину за идућу годину, с обзиром да живим у овом подрумском стану? Ово што радим, ствар је здравог разума, каже она, обраћајући се у камеру.

А онда је почела...Уз туш је на видљиво место ставила средство за одчепљивање одвода како би свакоме ко долази да разгледа стан јасно показала да вода не одлази без мало помоћи. Канту за смеће је помакла с друге стране умиваоника како би се видела боја која се ољуштила.

- Помакла сам полице како би се виделе пукотине у зиду. Стратешки сам ставила одвлаживач ваздуха. Макла сам и заставу како би се видела друга велика пукотина - описује Кејти и наставља:

Такође је истакла и нокат који је нашла у ормару, како би уверљивије показала колико је неусловно и прљаво живети у том стану.

@цорнцхипсандцоргис

цан у телл и ливе ин а басемент апартмент wитх ландлордс тхат хаве тхе аудацитy то инцреасе рент неxт yеар?

♬ Цалл ме - 90сФлав
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas