Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Некада су ове сандале носили пензионери, јер имају анатомски уложак, а сада их можемо видети на ногама светских звезда.

1624535075_papuce.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Некада су ове сандале носили пензионери, јер имају анатомски уложак, а сада их можемо видети на ногама светских звезда.

Прочитајте још: Кајли Миног диктира моду: Овај ЏЕМПЕР ћемо до јесени сви купити! (ВИДЕО)

Кендал Џенер носи браон папуче

Кожне су, а имају два каиша која могу да се прошире или сузе преко риса. Имају анатомски уложак и веома су удобне, али је тешко је рећи да су елегантне и лепе.

Уз хаљину или шерц, фармерке или сукњу.

Најплаћенија млада манекенка данашњице Кендал Џенер је прва обула папуче са два каиша. Уз тексас шорц и белу кошуљу, Кендал је "навукла" браон пауче. Занимљиво је да је Кендал неколико пута виђена обувена у овакве папуче у разним бојама.

Гвинет Палтроу и Селин Дион

Ове папуче на западу зову "Биркенстоцкс" су овог лета виђене на ногама многих манекенки. И манекенка Џиџи Хадиди. Поред ње и млада глумица Зендаја је прошетала Њујорком у овим папучама.

Прочитајте још: ХЕЈЛИ БИБЕР на улицама Париза у ХАЉИНИ и САНДАЛАМА које сви тражимо овог лета (ФОТО)

Тренду нису одолеле ни старије звезде, па су са анатомским папучама виђене певачица Селин Дион и глумица Гвинет Палтроу.

Елеганција Кејти Холмс

Једна од најпопуларнијих трендсетерки Њујорка се одлучила за црне папуче које је укомбиновала са црном хаљином.

Прочитајте још: Наоми Кембел (51) први пут после рођења ћерке најавила ЗЛАТНИ тренд лета (ФОТО)

Папуче и чарапе

Најзанимљивије је што су се многе славне личности одлучиле да ове папуче комбинују са чарапама.

Прочитајте још: Џенифер Лопез у комбинацији за којом се Холивуд окретао: Сви трендови лета у једном (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas