Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Старинско ИНХАЛИРАЊЕ над биљкама: ЛЕЧИ многе болести, на ЛИЦЕ делује боље од било које креме!

Пре инхалирања морате да научите које биљке да користите и у којој количини

1628057359_infaliranje.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Време је да се суочимо с чињеницама и истином и признамо сами себи како време у којем данас живимо није добро за нашу кожу и здравље. 

Загађење ваздуха повећава се у многим земљама, смог нам продире у поре и дисајни систем, прерађена храна такође утиче на кожу и организам, а без УВ заштите више из куће не би требали излазити.

Напаривање природним путем

Прва и основна помоћ код оваквих здравствених проблема јесте удисање паре. Уколико се пара удружи и са неким етеричним уљем, пут до прочишћених синуса је загарантован. Осим што ће дисајни путеви бити прочишћени, етерична уља на пари имају и антибактеријска и антиалергијска дејства.

Како се напаравати?

 Поступак да се припреми течност за инхалацијује крајње једноставна. Све што је потребно је 2 до 4 дцл воде, коју је потребно загревати до тачке кључања. У њу се сипа 3 до 4 капи етеричног уља, најбоље да то буде или жалфија, еукалиптус, метвица или чајевац.

Следећи корак је ставити лице изнад паре и прекрити главу неком тканином или пешкиром. Удисати пару што више док се не охлади. Мора се само обратити пажња да се не стави више уља негошто је потребно, јер у том случају инхалација може бити непријатна, јер ће се у носу осећати непријатно пецкање.

Ђумбир вам може помоћи код лечења синуситиса и запушеног носа, босиљак код упорног кашља, нана и камилица за искашљавање и опуштајући третман.

Парење спречава појаву бора

Сви знамо да су боре нешто што милион жена желе одложити. Међу хиљадама обећаних лекова налазе се и два састојка позната као колаген и еластин. Међутим, ако нисте расположени или нисте у могућности сада да их користите, парење лица сјајна је алтернатива. Оно ће оксидирати вашу кожу и појачати циркулацију што ће као резултат дати бољу производњу колагена који ће утицати на гладак изглед вашег лица.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas