· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Старлету оптужио бивши муж да пластичним операцијама плаши децу (ФОТО)

После језивих слика Кети Прајс огласио се њен бивши муж који је забринут и бесан.

1626848924_Keti-Prajs-Instagram.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот катиеприце

Киријан Хејлер (34), бивши супруг енглеске старлете Кети Прајс (42), љут је због њене последње серије пластичних операција.

Прочитај још: Пенелопе Круз у сузама: Изгубила блиску особу (ФОТО)

Деца Кети Прајс су престрављена

Киријан и Кети Прајс су се развели почетком јула и она се верила седми пут изјавио је да старлета својом опседнутошћу и зависношћу пластичним операцијама престрављује њихово двоје деце Џет (7) и Бани (6).

Некада мора да размишља и о деци, а не себи.

- Они брину због мајке и језиво су уплашени. Она мора понекада да размишља и о деци, јер су Бани, Џет, Принцес и Џуниор су престрављени што је гледају у ужасном стању после операција - рекао је Киријан.

Киријан, лични тренер и бивши стрипер, рекао је да Кети претерује са операцијама и притом јавно показује на шта личи, што су и њена деца присиљена да гледају.

Прочитајте још: Све што је потребно за ово лето: ТОП и пупак! Али само на ОВАЈ начин (ФОТО)

Кети Прајс је изгледала као чудовиште

Кети Прајс се у јуну поново оперисала у Турској. Она је урадила пет интервенција: липосукцију, затезала је лице, радила усне, подизала бразилску задњицу. Све је то пратила Британија уживо, док се Кети, која је изгледала као монструм, пренемагала од језивих болова.

Кети је ветеран операција
Кети Прајс је имала најмање три затезања лица, 12 операција груди, а ботокс јој више не помаже јер га је први пут убризгала са 30 година.
Претерала је, али шта је данас превише?

- Не осуђујем је што иде на операције, него зато што иде толико далеко. Уствари, више не знам ни шта је превише за некога пошто су операције постале толико честе. Познајем младе који редовно узимају ботокс ињекције - рекао је Киријан.

Прочитајте још: Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Кети Прајс је још опоравља од операција и у карантину је. Њено лице сада изгледа много боље, али када се упореди са женом на почетку каријере - Кети Прајс, дефинитивно, више није иста особа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.