Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА

Стерилитет код жена може да се ЛЕЧИ УЉЕМ ЛАВАНДЕ! Ево како да примените овај лек из природе

Проблем са стерилитетом код жена подразумева болно лечење и третирање јајника и материце. Лекови из природе то раде на потпуно безболан начин

1604875315_neplodnost.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Стерилитет заправо није болест, јер не угрожава ни на који начин здравље особе. То је медицинско стање које једино може стварати психичке или социјалне проблеме, услед немогућности да се партнери остваре као родитељи. 

Прочитајте још: У СРБИЈИ има све више ГОЈАЗНИХ МАЛИШАНА који развијају ДИЈАБЕТЕС типа 2, а могу ЛАКО да то СПРЕЧЕ

Непроходност јајовода је најчешћи узрок стерилитета код жена, слабија функција јајника, која има за последицу изостанак овулације, аномалије материце, ендометриоза, полицистични јајници и полицистични синдром, запаљења, тумори, урођене аномалије и психички разлози – оптерећеност жељом за трудноћом, напетост, стрес.

Прочитајте још: Мед, лимун, шаргарепа и ђумбир: Припремите здраву мешавину (РЕЦЕПТ)

Фото: Pixabay

Уље лаванде

Уље направљено на бази чисте биљке лаванде стимулише циркулацију, добра је за промене расположења везане за ПМС или хормонске дисбалансе.

Пре употребе етарско уље лаванде обавезно разблажити у одговарајућем биљном уљу, рецимо лешника, слатког бадема, макадамије, јојобе, сусама.Мешавина се користи за масаже, компресе, купке и инхалације.

Прочитајте још: Ако сте БЕЗВОЉНИ, стално ГЛАДНИ, стално вам се ЈЕДЕ СЛАТКО, имате ОВАЈ ПРОБЛЕМ

Масира се доњи део стомака, подручје јајника и материце и на тај начин повећава прокрвљеност тог подручја, затим унутрашња старна бутина, доњи део леђа. Масажа се изводи свакодневно, све до очекиване овулације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas