Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИХ

Да ли знате за који је СТИХ Марина Туцаковић ЗАРАДИЛА 100.000 ЕВРА?

Ову нумеру сви знају и радо је певају.

1595921276_kk.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / marina.tucakovic
Oglas

Не постоји велика музичка звезда којој Марина Туцаковић није написала песму. Она на нашем естрадном небу важи за жену која је више од чувеног текстописца. Марина је створила многе музичке звезде, а успут постала пријатељ са њима, као и чувар многих ВИП тајни.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Иако су се многи вероватно питали која је песма, у мору чувених хитова, најбоље прошла код публике и Марини донела највећи прилив зараде, та информација дуго није била позната јавности. Ипак, наша позната певачица Неда Украден поделила је овај податак са медијима.

У питању је чувена песма поменуте естрадне звезде под називом “Зора је”, а како Неда наводи, Марина је овој нумери додала само један стих и на тај начин зарадила више од 100.000 евра!

Прочитајте још: Илда Шаулић проговроила о губитку бебе

– Песму ми је написао покојни Ђорђе Новковић и нас двоје смо се неколико пута посвађали око самог наслова песме. Прво смо је назвали "Јоване, зора је", па "Милане, зора је". Последња и коначна верзија је ‘Зора је’. На крају сам позвала Марину Туцаковић која је написала само један стих, а то је: "Суза је из ока канула". Њој је тај стих донео више од 100.000 евра – рекла је Неда у емисији и тако шокирала јавност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нешто као релаx.... ✌ #смрсајба

Објава коју дели Марина Туцаковић (@марина.туцаковиц) дана

Ипак, Марина се својевремено огласила поводом ове Недине изјаве:

– Свашта! То што Неда прича је чиста лаж. Наравно да сам ја написала песму. Она је преведена на више језика и то су била времена кад су хонорари били веома уносни. Што се текста тиче, стојим иза тога што сам написала, а Неди је та песма продала касету у рекордном тиражу – навела је Туцаковићева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas