Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕРКУР ЈЕ У ДЕВИЦИ ДО 30. АВГУСТА! Док се за ОВА 4 знака спрема ПАКАО, ево шта чека остале!

Меркур ће бити у знаку Девице од 12.августа до 30.августа.

1628771046_vuk.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Овај Меркур је брилијантан ум, прецизан је, рационалан и не губи време на површне ствари. Меркур у Девици је одличан радник, све завршава на време , има јасне циљеве и никада не лети превисоко.

Уме да одмери како и колико треба да ради. Ако направи којим случајем грешку све преузима на себе и јако је самокритичан. У разговору не воли да губи време на тривијлане ситнице и тажи јасне и прецизне одговоре , исто тако поставља и питања.

Ове 2 недеље ће најстресније бити за Овнове, Бикове, Ваге и Близанце.

Када информација дође до њега он је проверава, никада не прихвата ставри "здраво за готово". Сумњичав је и сваку информацију процесуира кроз свој аналични ум.

Овај Меркур није свађалачки расположен.

У периоду његовог транзита кроз знак Девице можемо да будемо више окренути послу и каријери, више ћемо се бавити нашим телом -здрављем, бићемо одговорни и доследни. У љубави ћемо све анализирати и тражићемо да разговором решимо све. 

Шта могу да очекују хороскопски знаци?

Ован

Вама ће овај Меркур донети расправе и љубомору у љубавном односу. Чврсто држите своју страну и не видите да се партнер удаљава и да га ваш искључив став повређује.

Бик

Проблеми везани за посао се нагомилавају и ви не видите излаз. Потребно је да се дистанцирате и да хладне главе без емоција сагледате проблеме. Тада ћете донети рационалну одлуку и видећете да није све тако како се вама чини.

Близанци

Вама овај Меркур доноси растерећење, осећате се опуштено . Проблеми који су вас мучили сами од себе решавају.Напокон ствари долазе на своје место.

Рак

У фокусу вам је дом и породица. Ту дајете највише енергије и околина вам је захвлна. Имате лепу комуникацију и сви осећају вашу позитивну енергију.

Лав

Каријера вам је на првом месту. Напокон ствари почињу да се одвијају у вашу корист. Неки Лавови ће бити на прекретници када је посао у питању. Успех вам је загарантован.

Девица

Ви сте свој на своме. Прецизне и јасне мисли вас наводе да размислите о проширењу вашег знања. Желите да још више учите и да напредујете. Размислите о неком додатном курсу или дошколовавању.

Вага

Вашој лепршавој енергији овај транзит доноси лепе љубавне вести. Они који су у вези могу да очекују проширење породице. Они који су слободни нека очекују лепу љубавну романсу.

Шкорпија

Акценат је на вама, вашем бићу и вашој свести. Сада јасно видите пут којим желите да се крећете. Ваша креативност са овим транзитом је на врхунцу.

Стрелац

Напокон добијате финасијску стабилност. На послу вам следи унапређење које ће вас одушевити. Стрелчеви који су без посла сада добијају одличну пословну понуду.

Јарац

Каријера која је вама најбитнија сада је у успону.Опустите се јер вам следи одлично унапређење. Ово је одличан период за вас.

Водолија

Одлично се осећате и исто тако и изгледате. Овај транзит вам доноси ветар у леђа. Све што вас је бринуло сада се само решава.

Рибе

Интуиција вам је наглашена и тачно можете да предосетите које вам ствари вам уносе немир а које мир. Потребно је само да имате прецизне мисли и онда ћете моћи да своју енергију правилно усмерите.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas