· · Коментари: 0
АСТРО ПРОГНОЗЕ

СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У ЛАВУ: Припремите се на НЕОЧЕКИВАНЕ ПРОБЛЕМЕ! Највише ће "страдати" ОВАЈ ЗНАК!

Овај млад Месец ће бити у опозицији са Сатурном и у квадрату са Ураном што ће нам донети страхове, преиспитивања, неочекиване проблеме који се ниодкуда појављују.

1627988611_lav.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Некима ће донети разочарања, страхове и бриге.

Сви ћемо бити напети и из те напетости може доћи до вербалног сукоба са родбином, пријатељима, емотивним партнерима и надрешенима.

Како је овај млад Месец у Лаву а Лав је сам по себи јак и доминантан знак који се никада не повлачи и племенит је, такође може донети успех у каријери и јачину да када је најтеже покажемо најплеменитији део себе.

Савет +

Савет је да сви спустимо лопту , повучемо ручну и да сачекамо да он прође. Немир и страх у човеку буде брзоплетост и неадекватно реаговање на ситуацију.

 Битне одлике не доносити док таје овај млад Месец. 

Како ће се овај млад Месец у Лаву одразити на остале знакове хороскопа:

Ован

вама покреће забаву, дружење, љубав . Имаћете лепу енергију, следи вам удварање од супротног пола. Постоји могућност тајне везе.... Они који су емотивно заузети преиспитаће из корена своју везу и донеће одлуку како и да ли наставити даље.

Бик

Овај млад Месец у вама буди потребу да породицом, домом и враћате се вашим коренима. Сада ће многи Бикови стати на луди камен. Проширење породице је извесно. Вама ће акценат бити на сигурности унутра своје породице и дома.

Близанци

Млад месец у вама покреће едукацију и имате потребу да се усресредите на комуникацију. Највише ћете бити у причи око посла и ту ћете давати највише енергије. Такође следују вам краћа путовања као и дружење са људима из непосредног окружења.

Рак

Вама је наглашено поље новца. Сада размишљате о новом бизнису ли да тренутни надоградите. Верујте у своје идеје јер у супротном можете послушати нечији савет и озбиљно нарушити своје финансије.

Лав

Вама су наглашене емоције. Имате дивну енергију и овај малад Месец вама доноси мир и спокој. Код емотивног партнера сада је битно поверење и да се потрудите да однос доведете у хармонично стање. Када је посао у питању једино што се може десити је да нека непроверена информација стигне до вас и ви је прихватите без да проверите њену тачност.

Девица

Вама овај млад Месец иде кроз ваше 12 поље које поље подсвести, немира, и потребан вам је унутрашњи спокој. То ћете постићи једино ако се дистанцирате од свих и попричате са вашим унутрашњим бићем.

Вага

Вама је наглашено поље дружења, пријатеља и колектива. Све што се тиче групних дешавања. Сада имате идеју за бизнис али су вам потребни партнери. Окрећете се комуникацији и префектно износите своје иђе.

Шкорпија

Вама је поље каријере наглашено. Сада причајте са надређеним око каријере. Планове за будућност видите перфектно само је потребно да имате веру у себе.

Стрелац

Вама овај млад Месец доноси потребу да нешто промените у каријери. То ће бити тектонске промене. Или напушатате постојећи посао и одлазите у приватни лични бизнис или дајете отказ и прелазите у другу фирму.

Јарац

Ви размишљате о проширењу породице. Имате потребу за куповином новог дома што ће се и десити. Сада је право време за новчане позајмице. Такође удружени капитал са партнером доноси доста повољности и имаћете лакши пут ка остварењу циља.

Водолија

Вама је наглашено 7 поље поље брка , партнерста и јавности. Сада је битно да се усресредите на љубав и да напокон озваничите везу браком. Пословни део је исто наглашен и ту је потребно да имате поверење и да сте спремни на компромис.

Рибе

Вама је нагкашено поље здравља. Ту ће бити промена у виду исхране, навика и терапије. Сада непогрешиво осећате шта вам прија. Када је посао у питању предстоје вам промене које ће бити иделане за вас!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.