Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАСОВНИ УБИЦА

СТОЛЕ је био инспирација за ПЕРУ ЦВЕЋАРА и до данас је остао НАЈВЕЋИ УБИЦА на простору ЈУГОСЛАВИЈЕ

Најпозантији југословенски "Џек Трбосек" сатима је пратио љубавни пар, мушкарца ударао шипком, девојку силовао док јој је читао Балзака.

1595322774_RTSPrikazuje.PNG
Oglas

Највећи серијски убица Југославије Миодраг Столе Трифуновић је дању био угледан грађанин, а ноћу убица. О његовим убиствима се и данас прича у полицији. Он је био прави беоргадски фантом, који на души носи више од 60 жртава!

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Прочитајте још: Монаси су секли стомак животиње и у њега убацивали БОЛЕСНИКА, а сада су Путину дали ЧАЈ БЕСМРТНОСТИ

Столе је, на крају, ухваћен случајно, а сам је себи пресудио. У истражном затвору је из кревета ишчупао две гвоздене шипке, увио је део чаршава и набио је себи у уста, док је другом шипком пробио срце.

Фото: Youtube/ screenshot Paranormal 5

Верује се да је први пут силовао девојчицу од 12 година у Мерошини крај Ниша, али се са мајком брзо преселио у Београд. Да убија почео је пред почетак Другог светског рата и тада је по београдским парковима вребао љубавне парове. Мушкарце је ударао металним шипкама, а девојке силовао, па убијао.

После рата је наставио да убија само жене.

После ослобођења је наставио са крвим пиром, иако јеуспешно развијао каријеру грађевинског предузимача. Он је, наводно, прво из стана глумца Миливоја Мавида Поповића украо перику, бркове, браду, одела и специјалне уметке за попуњавање образа. На тај начин је наводио на лажне трагове тадашње оперативце Повереништва за унутрашње послове града Београда.

Сејао је страх и трепет, звали су га "фантом" Фото: Депозитфото

Прво београдско убиство извршио је 31. јануара 1948. око 21 час у једном од недовршених павиљона у Цвијићевој улици. Милка К. је имала 33 године и двоје деце, а Столе је несрећну жену прво силовао, па задавио. После само три недеље силовао је и убио је Славицу Т. (22), а њено тело је бацио у Саву.

Прочитајте још: Хитлер је побегао у Јужну Америку и живео као жена, а за то сада постоје и ДОКАЗИ

Супруга Сека га је у кући злостављала.
Убијао је без емоција Фото: Пиксабеј

Полицију је занимао начин како је прилазио жртвама, а касније су дознали да им је причао тужну причу о болесној супрузи којој је неопходна помоћ. Занимљиво је било да је њега супруга Сека злостављала.

Доказано је 14, а он тврди да је починио 60 убистава!

Године 1948. регистровано је 14 убистава у Београду, али претпоставља се да је реч о 60 особа, јер је тврдио да је убијао људе у душевној болници у Топионици где је симулирао лудило да не би био мобилисан.

Хвалио се полицији да је и у Топливници убијао људе док је био у лудници.

Доцније је за комшије, као и за полицију, велико изненађење представљала чињеница да је тај мирни, тихи и добри муж, кога је супруга често злостављала и кога су молили да им у каснијим вечерњим сатима сачека и допрати женску чељад до куће, да не би “набасале на тог ужасног манијака”, био нико други до фантом – Миодраг Столе Трифуновић!

Прочитајте још: Тајна Легијине РУЖЕ: Улемек на врату има ТЕТОВАЖУ која има ПОСЕБНО ЗНАЧЕЊЕ (ФОТО)

Трифуновић је направио фаталну грешку када је  подметнуо пожар у бифеу “Златно буренце” на Звездари, јер су на кантама са бензином остали његови отисци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas