Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Незадржив

Струја и вода не иду заједно. А шта ако сте у електричном аутомобилу?

Колико је (без)опасно возити се оваквим возилима у непредвиђеним ситуацијама показује снимак из Кине

1597040263_jeeep-voda.jpg
Фото:"ФЦА"
Oglas

Аутомобили по правилу не воле дубоку воду. Наравно, постоје специјалне врсте теренских возила које су специјално подешене да пролазе и кроз дубљу воду (имају другачије постављене ауспухе, такозване "сноркије"), али путнички аутомобили ће се угасити и ето муке.

Прочитајте још:  Овде ПОСТОЈИ НАЧИН: Ево како да остварите ПОПУСТ на летовање

Прочитајте још: Важно за све родитеље! Уколико вам дете има овај ПРОБЛЕМ, гастроентеролог ИМА РЕШЕЊЕ

Прочитајте још: Погледајте како је "Пежо" још од 1941. правио електричне аутомобиле (ФОТО)

Ко је раније возио "југа" сећа се да је и због мало дубље барице, често морао да суши каблове...

"Тесла 3" (Фото:"Тесла моторс"

Модерно доба и нови аутомобили, погоњени електричном енергијом, било да су скроз на струју, или плаг-ин, обични хибриди, код многих изазивају сумњу:"Колико су уопште безбедни"?

Наравно, то питање је сувишно. Произвођачи су се наравно, подтрудили да ова возила не предствљају никакву опасност (мисли се на струјни удар) по своје власнике и путнике, али наравно, ни ова возила, која нису специјално направљена баш за такве ситуације (дубока вода) нису предвиђена за авантуристичке покушаје преласка преко реке, вожње кроз дубоку воду...

Прочитајте још: Можете да га купите из фотеље али само ако сте веома брзи јер их има свега ДЕСЕТ!

Ипак, један видео снимак из Кине, који је освануо на друштвеној мрежи "Твитер" показује како "тесла" и то "модел 3", дакле, не најрепрезентативнији, најскупљи модел калифорнијског гиганта, језди кроз дубоку воду као да се ради о амфибији!

Снимак је толико брзо обилазио свет да је стигао и до Елона Маска, власника "Тесле моторса",који је наравно био задовољан бесплатном рекламом али је рекао да компанија дефинитивно не препоручује вожњу коју је приказао кинески власник "тесле 3".

                                             Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas