Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СУДБИНА РУЖИЦЕ СОКИЋ ЋЕ ВАС РАСПЛАКАТИ: Имала је тешко ДЕТИЊСТВО, а ево зашто никад није имала ДЕЦУ!

Славна глумица Ружица Сокић иза себе је оставила низ сјајних улога, а иако јој је каријера ишла само узлазном путањом, њен животни пут био је поприлично тежак.

1627892356_ruzica-sokic.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/Сторy
Oglas

Славна глумица Ружица Сокић иза себе је оставила низ сјајних улога, а иако јој је каријера ишла само узлазном путањом, њен животни пут био је поприлично тежак.

- Жеља за каријером је највише утицала на то да прихватим чињеницу да никада нећу имати дете. Бојала сам се да застанем, а и плашила сам се порођаја - испричала је Ружица Сокић једном приликом.

Већ од детињства суочавала се са недаћама. Након окупације земље од стране Немачке, Ружичин отац био је осуђен на смрт, али је ипак ослобођен и успео је да се врати у Београд, где су му ипак одузета сва грађанска права. Глумица је више пута истицала да је овај период детињства за њу био трагичан, и да агонијама кроз које је њена породица пролазила тих година није било краја.

- У трособан стан убацили су нам породицу неког фризера јер је то била руска формула становања - испричала је Ружица у интервјуу за Сторy 2006. године.

- Ти људи из села Рушња малтретирали су нас, нарочито мог оца који је због вербалног деликта био прокажен и затваран. Чак су и мене саслушавали, али нисам дозволила да мржња никне у мом бићу. Никога не мрзим, па ни те људе који су ми уништили живот - истакла је глумица једном приликом.

Ружица Сокић преминула је 19. децембра 2013. године, на одељењу неурохирургије Клиничког центра Србије, а колико је било познато јавности дуже време се борила с Алцхајмеровом болешћу.

                   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas