Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Сумњао је да га девојка вара, а онда је смислио невероватан план да то и провери (ВИДЕО)

Младић је сумњао да га девојка вара, па је смислио одличан начин да то и провери

1623159557_aaaa.jpg
Фото: Тик Ток Илустрација/@мрсурвеилланце
Oglas

Овај дечко, одлучио је да купо микро скривену камеру и стави је у кухињу, како би проверио шта се догађа када он није код куће.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

- Заједно смо више од шест година. Већ неко време сумњам да ме девојка вара, али нисам хтео да је оптужим без доказа па сам на интернету купио скривену камеру и утикач за струју - написао је у снимку који је објавио на Тик Току и открио да је почео да сумња јер му је девојка почела другачије да се понаша.

 

@мрсурвеилланце

Стаy тунед фор парт 2! Линк ин био фор анyбодy wондеринг.. ##цхеатер ##тоxиц ##цатцхацхеатер

♬ оригинал соунд - Мр. Сурвеилланце

Сазнао сурову истину

У утикач у кухињи инсталирао је микро камеру, чији је пренос преусмерио на свој мобилни телефон.  Сео је у аутомобил и све време посматрао камеру, како би видео нешто занимљиво. Иако се неко време није дешавало ништа, у једном моменту, чула су се врата и видео је девојку, како улази са непознатим мушкарцем, кога је почела да љуби.

 

@мрсурвеилланце

Руле ##1: Иф yоур гирл'с наме ис Асхлеy.. рун. Линк ин био иф yоу wант то цатцх а цхеатер. ##цхеатер ##тоxиц ##цхеатерсгеттингцаугхт

♬ оригинал соунд - Мр. Сурвеилланце

Истог момента, послао је девојци видео и поруку у којој јој је поручио да раскидају и да сместа спакује своје ствари. Ипак, иако је видео видело 17 милиона људи, пратиоци на Тик Току коментарисали су да је видео намештен и да је у питању одлична глума. Шта ви мислите?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas