· · Коментари: 0
ЈАРАЦ

Сунце је у ЈАРЦУ: Сада се доносе ОДЛУКЕ и поставља темељ за будућност

Искористите снагу Јарца и његове најбоље особине, окрените нови лист и покушајте да промените живот.

1609229581_jaracaca.jpg
Фото: Пиксабеј

Сунце је у Јарцу, сада је крај и почетак. То значи да је сада одлично време за нове бизнис планове. У овом тренутку се доносе одлуке. У овом периоду подвлачимо црту, видимо где смо грешили и где су наше шансе. Када спознамо границе, поразговарамо са мудријим особама. И променимо живот.

Рођени у знаку или подзнаку Јарца су веома поуздани, изузетно одговорни, савесни, одлучни, предани послу и породици. Јарчеви живе са јасним циљем за будућност, па зато у време његове владавине,  почетком сваке године, правимо планове и доносимо нове одлуке.

Прочитајте још: Никола Тесла је имао чудне навике, а за ове сигурно нисте знали

Амбиција!
Упоран, јак, постојан, пун енергије. Јарац је спреман на све како би задовољио своје амбиције.

Јарац може да нас научи како да овладамо временом и стигнемо до врха. То није без разлога, јер овим знаком влада Сатурн који одређује када и у ком времену ће нам се нешто догодити. Зато за припаднике овог знака кажемо да су господари времена. Они су често директори, председници.

Сатурн је господар времена. Искористите његову снагу, направите план.

Зашто и остали знаци не би искористили снагу Сатурна? Овај период нас подстиче да смислимо нове циљеве и предузмемо нове кораке на њиховом постизању. Немојте да пропустите ову шансу!

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Дакле, Сунце се налази у Јарцу, знаку који влада дисциплином. То се дешава сваке године, али се мењају планете које утичу на Јарца и остале знакове. Подсетимо, од 17. децембра Сатурн се налази у Водолији, а  Јарчевима и осталим знаковима доноси нагли скок у будућности. Велике промене су неминовне.

Стена је симбол Јарца Фото: Пиксабеј

Препознајте их! Многи ће се опирати променама, али они који их препознају успеће. За самог Јарца је једини прави пут кроз трње. Доба његово владавине је зима, када сунце најмање греје. Зато су озбиљни и доносе зреле одлуке. Јарчевима је јасно да је живот борба и да могу да се ослоне смао на себе. Да ли сте спремни да усвојите њихов принцип?

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Сунце, Сатурн и Јупитер
Са Сунцем у Јарцу завршавамо и почињемо годину. Почињемо нову деценију, нову еру. Јарац је вредан, предан, амбициозан. Амбиција није особина малих, него великих. Није случајно што се велика конјукција ЈУпитера и Сатурна догодила 21. децембра у време владавине Јарца, јер ће бити дуготрајна.

Празници ће проћи, а уследиће период када постављамо нове темеље за будућност. Стена је синоним за Јарца. Пролазимо кроз мрачан тунел, али идемо ка светлу.

Види се светло на крају тунела, искористите шансу!

Ипак, све се дешава у правом тренутку. Јер, ово је период када постављамо нове структуре. Разумним људима је јасно да ништа не долази преко ноћи. Успех се постиже само јаком вољом. То најбоље зна Јарац.

Подвуците црту, консултујте се и преломите

Енергија Јарца може и другима да помогне да се осврнемо на наше успехе и неуспехе и испланирамо нов почетак. Јарац је склон самоконтроли и интиму чува иза затворених врата. Мисли се да је Јарац безосећајан. То није тачно, његова осећања су сувише су дубока. Љубав схвата преозбиљно!

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Одлично време за бизнис планове, одлуке. Јарац има јаку концентрацију, упоран је и озбиљан, независтан. Ово је период када треба да спознамо своје границе, разговарамо са мудријим особама. Јарчеви могу бити хладни и крути, скептични, строги и неосетљиви. Мораћемо да прихватите различитост и биће успеха!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.