Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УСНЕ

СУПЕР САВЕТИ: Ево како да руж остане постојан и испод заштитне маске за лице

Најважније је направити ексфолијацију усана и одабрати руж за усне са дуготрајном формулом.

1597065119_woman-3096664_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

С обзиром на то да је ношење заштитних маски обвезно у јавном превозу и у затвореним просторима, дошло је до промене беаутy рутине, па се све већи нагласак ставља на маке уп очију, јаке сенке и ајлајнере за очи.

Прочитајте још: Овде сунцобран и лежаљке НЕ ПЛАЋАТЕ, хране има КОЛИКО ЖЕЛИТЕ, а за децу је све БЕСПЛАТНО (ФОТО)

Ипак, ако се и даље не желите одрећи омиљеног ружа јер маску носите, рецимо, само у маркету или док се возите јавним превозом, добро је усвојити неколико савета о томе како да руж на уснама буде што постојанији и да што дуже траје испод заштитне маске за лице.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wеарадамнмаск то хелп спреад тхе wорд нот тхе вирус! 🦠 yоур турн! @кимкардасхиан @кхлоекардасхиан @крисјеннер @аддисонраее @аллиериззо @росалиа.вт @харрyхудсон @јенаткинхаир #wеарадамнмаск анд пост а селфие 😷 И алсо инвите анyоне wхо wантс то хелп енцоураге отхерс то до тхе саме анд #wеарадамнмаск Тханк yоу @симонхуцк анд @алицеандоливиа фор номинатинг ме. 💛

Објава коју дели Коуртнеy Кардасхиан (@коуртнеyкардасх) дана

Пре наношења ружа за усне, важно их је припремити, односно направити добар пилинг усана како би биле глатке и хидриране. Ако су усне суве и испуцале, руж на њима неће нити лепо изгледати нити дуго трајати, па је ексфолијација први и незаобилазан корак.

Прочитајте још: ЖВАЋИТЕ жваке, носите дубок ДЕКОЛТЕ, мање МИНЂУШЕ и све ће то СМАЊИТИ КРОФНИЦЕ

Након пилинга, време је за проналазак ружа који има дуготрајну формулу, а пре наношења ружа, на усне можете ставити прајмер, а затим оловку преко усана како бисте били сигурни да ће руж на уснама трајати што дуже. 

Кад је реч о врсти ружа, најбоље је одабрати мат текстуре, као и јако пигментиране ружеве, али притом треба припазити да су ружеви довољно храњиви како се усне не би исушиле.

Прочитајте још: Ако имате кратке нокте, продужите их уз помоћ ЧЕТКИЦЕ ЗА ЗУБЕ и за тили час направите СЕНЗАЦИЈУ (ВИДЕО)

Кад пронађете руж, време је за његово наношење, које је најбоље извести користећи четкицу јер је најпрецизнија. Увек је добро носити четкицу у торбици како бисте могли поправити руж на уснама након јела и пића.

Након што сте нанели руж, на усне ставите сеттинг спраy који ће се побринути да маке уп на лицу што дуже остане свеж и "на месту", чак и испод заштитне маске.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas