Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Супруг Тање Савић открио застрашујуће детаље из брака са певачицом: Она има психички поремећај

Супруг познате певачице не жели више да ћути

1604677326_tanja-savic-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен/РТВ Пинк
Oglas

Душан Јованчевић, који се са децом налази у Аустралији, одлучио је да открије све детаље брака са Тањом Савић, јер му је досадило више да слуша њене лажи.

Прочитајте још: Сергеј Ћетковић испричао детаљ из живота о коме до сада није говорио

Како наводи, певачица све време покушава да изиграва жртву, а у суштини, то је далеко од праве истине, по његовим речима.

- Тања је била у емисији на Пинку и све што је испричала о мени је лаж. На крају емисије је читала наше поруке. Није све читала, већ само оно што сам јој ја писао. Желим да сви виде те поруке и да виде како се та Тања Савић, мајка наше деце, обраћа мени. Одвратно и срамота. Како се обраћа снајка једној свекрви - каже Душан и додаје:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ред ❤❤❤ #тањасавиц #љубав #среца #радост

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

- Моја кева јој је писала поруке, а да чујете и аудио снимке. Она се мени овако обраћа, а чувам нашу заједничку децу. Треба да је срамота. Има још тога што ћу да избацим у јавност. Каже да је блокирам, а она мене блокира. Ето вам доказ. Све што прича, лаже. Ја ћу све да докажем. Адвокати су ме саветовали још увек да не причам, али нека свет види како се обраћа нама - рекао је још увек законити супруг Тање Савић.

Прочитајте још: Дијана Јанковић увређена коментаром Наташе Беквалац

- Деца и ја ћемо да имамо нашу реч пред судом и доказ како нас је остављала. Децу је саму у стану остављала кад су били мали, док нису још ни проходали. Све је то овде у полицији пријављено. Како нас је на зло стављала. Психички малтретирала. Па нек се закуне пред судијом и богом да није истина. А све доказе имам из полиције. Децу како је тукла. Ђорђе је отишао овде у школу са модрицом на лицу, Тања га је ујела. Школа пријавила полицији, Тања је морала да иде да одговара. А каже да сам ја крив. Нек се закуне да то није истина. Све о мени лаже. У емисији код Сање је испричала 90 посто лажи, 10 посто истину. Све остало је лагала ради свог интереса и маркетинга за нову песму - каже Душан и тврди да је Тања знала да ће децу одвести у Аустралију:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моје љубави највеће. Све чиним да ми дођете у загрљај. Особа сам која крајње осуђује неправду. И свака начињена штета не може, а да прође некажњено. Има већ 5 дана како нисам чула њихов глас. Када контактирам породицу, сви игноришу. Где ће им душа. Ако покушавам да позовем поново, они ме блокирају. Није ни чудо што се Цорона дешава људи, све је отишло у пропаст. Ја више не могу да ћутим.Нека сви већ једном знају шта ми је учињено! #тањасавиц #синови #мајка #љубав #правда

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

–Наравно да је знала. Требало је и она да иде, због ковида смо планирали да се вратимо. Онда је нестала и украла од деце пасоше. Аустралијска амбасада и држава овде је помогла да се вратимо кући за Аустралију. Тања је знала све време. Само што нас је малтретирала психички. Ја никад нисам рекао да не планирам да се вратим. Њено понашање је нула.

Прочитајте још: Она је успешна и лепа глумица, а мало ко зна да је он њен сестрић (ФОТО)

- Деца сад не желе да се врате. Тања нажалост има психички поремећај који крије. Ја сам био уз њу 12 година брака. Заједно имамо два златна сина. Али нешто се Тањи сад дешава и ми не знамо шта, не жели нашу помоћ. Вратите мало филм и њене изјаве од пре пет месеци, када је причала да смо отишли због ковида, да нам је тамо (у Аустралији) сигурније. А сад је окренула причу. Тотално друга особа, тотално друга прича! Шта се дешава? Има неки свој план, интерес, вероватно маркетинг због нове песме коју планира да избаци. Не знам. Само знам да истина мора да се сазна – закључио је Душан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas