Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Супруга рокера Рода Стјуарда тврди да су децу вапитали по систему "ИСПЛАЧИ СЕ"!

Некадашњу рок звезду супруга Пени Ланкастер изненадила је романтичном вечером и каже да јој је изолација била најлепши период живота.

1620111137_Peny.PNG
Фото: Instagram/ screenshot penny.lancaster
Oglas

Пени Ланкастер (50) извела је супруга у провод. Манекенка је недавно прославила 50. рођендан, а ово је било вече изненађења за времешног рокера. На слици, коју је објавила на Сторију, виде се чаше са вином, свеће и латице ружа.

Прочитајте још: Ана Ивановић изабрала ДВЕ БОЈЕ ЗА ПРОЛЕЋЕ и опуштен изглед: Комбинација за пример (ФОТО)

Фото: Instagram/ screenshot penny.lancaster

Пени и Род су се венчали 2007. године и добили су двојицу синова Алистара (15) и Ајдена (10). Живе у Енглеској, повучено, у прелепој кући.

Пени је почетком године узбуркала јавност начином на који васпита децу. Наиме, она је рекла да је синове васпитала на опуштен начин и пуштала их је "да се исплачу".

Синове смо васпитала по принципу "исплачи се"!

- Осећам да ћу морати да објасним шта значи CIO (Cry-it-out) - рекла је Пени о васпитању "исплачи се".

Она је појаснила да се са супругом договорила да када заврши са дојењем првог, а касније и другог сина, стави га у његов креветац да заспи. Иако беба плаче - они је не узимају у руке, већ га оставе да се сам успава.

Изолација ми је била један од најлепших периода живота јер је било магично.

- Када је Алистер имао четири месеца могао је да пређе у своју собу и био је прилично независтан. То га није спречило да се буди ноћу, али га је ојачало - објаснила је Пени.

Она сматра да је најважније дете научити да се контролиште, а не да запада у панику чим остане сам.

Прочитајте још: Српско јерменски бракови су најуспешнији из два добра разлога

На исти начин је исебе контролисала током короне и каже да јој је изолација била један од најлепших периода у животу, јер га је сама учинила магичним. На једној слици се може видети атмосфера из њене куће у којој, уз пламен свећа, све делује магично.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas