· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

Сури Круз задала нови "модни диктат": Тинејџерке ће носити ову ЈАКНУ (ФОТО)

Сури, ћерка Тома Круза и Кејти Холмс, се свакодневно може видети на улицама Њујорка.

1612622584_SuriCruise.PNG
Фото: Instagram/ screenshot suricruise.official

Ћерка глумачког пара Тома Круза и Кејти Холмс има 14 година и одавно је постала модна икона међу вршњацима. Најпознатија њујоршка тинејџерка је прошетала снежним градом и поставила нове модне трендове.

Прочитајте још: Џенифер Лопез има две сестре, а најмлађа је права ЛЕПОТИЦА (ФОТО)

Она је у снежном Њујорку прошетала у плавој перјаној јакни, фармеркама и UGG браон чизмама, као и обавезном ранцу. Ова тинејџерка је увек једноставно обучена, али њен имиџ прате милиони и сваки њен потез је "знак за узбуну" модним кућама. Њена појава у браон чизмама говори да овај одевни предмет неће скоро изаћи из моде.

Сури је икона уличне моде.

Недавно је виђена у шопингу и том приликом је са мајком купила хаљину на цветиће. Том приликом је носила класичну џинс "левис" јакну чији је, такође, велики повратак најављен међу младима.

Сури готово свакодневно носи фармерке, а недавно је виђена у црним панталонама које су популарне међу тинејџерима. Она се не либи да носи кармин, али то је једина шминка коју користи. Када иде у провод са другарицама носи малу црвену ташницу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.