Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЖИВОТНО

"Само да отац не сазна. Убио би ме!": Прича конобарице са Врачара ће вас ЗГРОЗИТИ, а њен коментар је ПОРАЖАВАЈУЋ

Дошла да студира, па се одлучила на овакав корак.

1600937330_Depositphotos_21879131_s-2019.jpg
Фото: Депозит/Илустрација
Oglas

Као и једна од многих које су решиле да "потраже срећу" у главном граду, тако је и М. Б. из Беле Паланке дошла да студира језике, а ради као конобарица у једном угледном кафићу на Врачару.

М. није успевала да комотно живи од 200 евра колико су родитељи могли да јој пошаљу, па је решила да нађе посао.

Она каже да се није покајала, иако има једну несвакидашњу "радну обавезу".

- У сваком локалу у којем сам до сад радила газде су просто насртале на мене и посао ми је зависио од тога да ли хоћу да спавам са њима - открива она.

Прочитајте још: Младић је пронашао новчаник, а у њему ПИСМО и АДРЕСУ: Прича добила НЕОЧЕКИВАН ОБРТ

Фото: Депозит

Каже да док је одбијала такве понуде, није успевала да задржи посао.

- Кад сам дошла на разговор за овај посао, газда ми је јасно ставио до знања шта све се од мене очекује. Прво сам била шокарана, а онда схватила да је тако можда и боље. Знам на чему сам. Дао ми је два дана да размислим и после тога сам дошла и пристала на услове. Зашто да не?

Њени из друштва који знају чиме се бави не подржавају такву одлуку, али без обзира на то, она каже да нема ни трунку грижне савести.

Прочитајте још: ОД ШОКА НИЈЕ МОГЛА ДА СТОЈИ: Пронашла је слику из детињства и схватила КО је заправо њен супруг (ФОТО)

- Газда је згодан, млад, не малтретира ме, није чак ни нешто захтеван… Једном недељно одемо код њега у стан, није лош у се*су, а понекад ми купи и неки поклон. Плата ми је добра и редовна, буде и неког бакшиша, па не живим лоше. Бољи посао за сада немам.

Кад завршим факс, видећемо… - каже девојка и за крај додаје:

- Само да ми отац не сазна. Убио би ме!

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas