· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Искористите енегију младог Месеца у Овну: Сада је време за НОВЕ ПОЧЕТКЕ и јаке страсти!

Овај млад Месец треба искористити за нове почетке, пословне и љубавне, али и за трансформацију бића јер имамо подршку планета.

1618130665_people-2567915_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Ован је први знак зодијака и он је покретач, представља почетак новог циклуса. Имаћете утисак као да стиже до вас нови талас свежине. Сада је право време да покренете сопствени бизнис или да се "покренете" на тренутном послу.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Бику нови посао, Близанцима напредовање, а за ДВА знака добра ПОНУДА

Добро пазите шта желите јер су речи моћно оружије

Универзум вас сада чује и када замислите жељу лепо је срочите и будите прецизни у мислима. Никако не говорите ја то не могу, или не смем итд. Овај Месец је покретач и заиста све што помислите сада се може покренути.

Прочитајте још: Деца према хороскопском знаку: Јарца водите код баке, Стрелца на пут, а Водолију пустите на миру

Ако патите од депресије или вам је неколико последњих месеци па и година била тешка као да имате окове на ногама и кичми овам млад Месец вам даје наду за нови почетак и чисти токсине из вашег тела. Можда ће енергија коју осетите од Универзума бити јака и можда вас избаци из ваше зоне конфора, не бој те се!

Зајашите овај залас и имајте поверења у себе

Слободно "зајашите" овај талас и имајте поверења у универзум јер сада ниједна планета није ретроградна! Искористите тригон Марса и Јупитера да се ослободите стега и окова који вам је Сатурн правио.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

Љубавне везе, лични односи поготово интимне природе биће обојени јаким страстима (Венера квадрат Плутон) Имаћете јак сексуални нагон и бићете неодољиви за супротни пол. Ако постоји било какав однос који вас чини немоћним током овог младог Месеца имаћемо снаге да се суочимо са својим страховима и да их победимо. Бићемо јаки. Плутон заједно са Венером даје изванредну јачину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.