Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Лимитирано

"Сузуки" понудио хибридно возило у ограниченој серији од 350 примерака

"Свифт атитјуд" верзија популарног хибридног аутомобила биће доступна од септембра

1595928264_suyuki-altitjud-hibrid-naslovna.jpg
Фото:"Сузуки"
Oglas

Све су популарније мале серије, или лимитиране едиције, аутомобила јер је тренд, такозване "персонализације" узео маха.

То једноставно значи да купци желе да имају, а да притом не морају да купе баснословно скупо возило, "свој" аутомобил, који се разликује од неколико стотина хиљада или чак милиона истих примерака. Дакле, у моди је "исто то само мало другачије", па је и "Сузуки" одлучио, да један свој популарни модел понуди у ограниченој серији од свега 350 примерака.

Фото:"Сузуки"

Специјална едиција модела "свифт хибрид" названа "атитјуд" базирана је на верзији "СЗ-Т" и нуди јединствен екстериор са бројним стилским надоградњама.

Прочитајте још: Можете да га купите из фотеље али само ако сте веома брзи јер их има свега ДЕСЕТ!

Као и верзија "СЗ-Т" која у стандардној опреми нуди климу, конекцију са смартфонима било да су "Епл" и "Андроид", ЛЕД дневна светла, у стандардном пакету опреме "атитјуда" је хромирана решетка хладњака, задњи спојлер и карбонски додаци.

Фото:"Сузуки"

Ово возило има хибридни погон којег чине "Сузукијев" агрегат "к12Ц" запремине 1,2 литре "дуалџет" са четири цилиндра и 12-волтни хибридни систем који заједно испоручују 90 КС. Мењач је мануелни петостепени. Емисија ЦО2 је око 120 грама по пређеном километру, а потрошња испод 3,5 литара на 100 километара.

 Прочитајте још: "Мерцедес" слави 40. година свог "Папамобила", а ми подсећамо: ПАПА И У АУТУ ИЗ КРАГУЈЕВЦА! (ВИДЕО)

Продаја се очекује почетком септембра, за сада само на тржишту Велике Британије, али не треба искључити могућност да се ова, или нека друга лимитирана серија, појаве и на осталим тржиштима Европе.

                                  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas